evoko-hersteller-header

Varumärkesvärlden för evoko på visunext

Upptäck skrivare, projektorer och många fler produkter från evoko!

Upptäck de innovativa rumsbokningssystemen från evoko på visunext, som hjälper dig att effektivt hantera och optimera mötesrum. Med evoko är möten och konferenser alltid perfekt organiserade

evoko har specialiserat sig på tillverkning av innovativa rumsbokningssystem. Dessa intelligenta lösningar optimerar hanteringen av mötesrum och konferensrum och gör det mycket enklare att organisera möten

Evokos produkter kännetecknas av användarvänlighet och hög funktionalitet. De visar tydligt rumstillgängligheten och möjliggör sömlösa mötesbokningar via intuitiva pekskärmsgränssnitt. Dessa system är lämpliga för både småföretag och stora företag och erbjuder effektiv hantering av rumsresurser.

evoko betjänar ett brett spektrum av kunder, inklusive företag, utbildningsinstitutioner, statliga organisationer och hotell. Anpassningsförmågan hos evokos produkter gör det möjligt att uppfylla de specifika kraven i olika branscher och marknader. Upptäck evokos produkter på visunext nu och boka ett planeringsmöteidag för att optimera din mötesrumshantering.

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande några frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - våra experter får regelbunden utbildning om våra produkter och kan hjälpa dig med dina funderingar kring evoko-produkter!
Vi ser fram emot ditt samtal eller e-post!