hisense-hersteller-header

Hisense varumärkesvärld på visunext

Upptäck displayer, projektorer och många fler produkter från Hisense!

Oavsett om det gäller projektorer eller displayer - Hisense erbjuder den senaste tekniken i professionella produkter för alla användningsområden. Upptäck produktutbudet från Hisense, en av de ledande elektroniktillverkarna, på visunext!

Sedan 1969 har Hisense fokuserat på högkvalitativa elektroniska lösningar för privatpersoner och företag. Hisenses produktsortiment omfattar bildskärmar, projektorer, tillbehör för olika produkter och mycket mer. Projektorernas högaupplösning och imponerande bildkvalitet gör dem idealiska för presentationer och hemmabiotillämpningar. Dessutom erbjuder Hisense en mängd olika displayer som är optimalt utformade fördigital skyltning och permanent drifttid. Perfekt för att få ut din reklam!

Gör ditt liv enklare och roligare med Hisense. Dra nytta av vår konsulttjänst för att förverkliga dina idéer. Vi levererar och installerar din Hisense-apparat på plats!

Hisense produktnyheter

Ikonprojektor på väggfäste

Hisense projektorer för korta avstånd

Hisense kortdistansprojektorer erbjuder högupplöst projektion från ett kort avstånd från skärmen. Med sin laserteknik ger de levande färger och skarpa bilder. De är idealiska för hemmabio eftersom de möjliggör projicering på stora skärmar även i små rum. Med inbyggt ljud och smarta funktioner erbjuder de en komplett underhållningsupplevelse.
Ikonvisning med sol

Hisense skärmar för digital skyltning

Hisense digital signage-displayer är speciellt utformade för kommersiella presentationsändamål. De erbjuder hög upplösning och levande färgskärmar, perfekt för reklambudskap och information. Med sin robusta design är de byggda för kontinuerlig drift i allmänna utrymmen. Integrerad teknik gör det enkelt att uppdatera dynamiskt innehåll.
hisense-display

Hisense 100U7KQ 100-tumsskärm

Upptäck 4K MINI LED ULED®-tekniken!
Detta ger imponerande färgkontrast, djup svärta och förbättrade ljusstyrkenivåer. Perfekt för spel och hemmabiotillämpningar!

Vår kalkylator för projektionsområdet visunext

Med vår kalkylator för projektionsyta kan du snabbt och enkelt bestämma projektionsavstånd och bildstorlek för alla projektorer.

Beräkning av projektionsområdet

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi reder ut alla dina funderingar kring Hisense-produkter och ser till att din idé blir verklighet. Vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande!