infocus-hersteller-header

InFocus varumärkesvärld på visunext

Upptäck projektorer, displayer och många fler produkter från InFocus!

Upptäck varumärket InFocus mångsidiga värld och upplev innovativa lösningar för visuell kommunikation. Från interaktiva pekskärmar i Mondopad-serien till kraftfulla projektorer i IN2120-serien - InFocus erbjuder högkvalitativa produkter för skolor, företag och andra applikationer.

Dra nytta av den intuitiva användningen, imponerande bildkvaliteten och flexibla anslutningsmöjligheterna som gör InFocus till ett pålitligt val. Läs mer om våra produktserier och förbättra dina presentationer, lektioner och samarbeten.

Innehåll

InFocus grundades för många år sedan med målet att revolutionera visuell kommunikation. Sedan dess har varumärket kontinuerligt utvecklat innovativa lösningar som förändrar hur vi presenterar, undervisar och samarbetar.

Genom ständig forskning och utveckling har InFocus etablerat sig som en ledande leverantör av högkvalitativa produkter. Varumärket är känt för sin teknik i världsklass, imponerande bildkvalitet och intuitiva användarupplevelse.

Produktnyheter från InFocus

InFocus projektormodeller

InFocus Business-projektor

InFocus projektor för företag

InFocus affärsprojektorer är en enastående lösning för professionella presentationer och användning i affärsmiljöer. Med sin höga bildkvalitet och mångsidiga anslutningsmöjligheter möjliggör de imponerande innehållspresentationer vid möten, konferenser och utbildningstillfällen. Fördelarna med dessa projektorer inkluderar hög ljusstyrka för mycket synliga projektioner även i dagsljus, enkel installation och drift samt möjligheten att ansluta trådlöst till mobila enheter. Med InFocus företagsprojektorer kan du ta dina presentationer till nästa nivå och uppnå professionella resultat
InFocus skolprojektor

InFocus skolprojektor

InFocus skolprojektorer är särskilt utformade för användning i skolor och utbildningsinstitutioner. De erbjuder en tillförlitlig och användarvänlig lösning för optimal visning av undervisningsinnehåll och presentationer i klassrum. Med sin höga ljusstyrka och upplösning möjliggör de tydlig projicering, även i väl upplysta rum. Projektorerna har en mängd olika anslutningsalternativ för att ansluta olika enheter som datorer, bärbara datorer eller surfplattor. De erbjuder också funktioner som kompatibilitet med interaktiva whiteboards och trådlösa presentationsalternativ. Med InFocus skolprojektorer kan lärare skapa effektiva lektioner och stödja elevernas inlärning
InFocus miniprojektor

InFocus Mini Projektor

InFocus miniprojektorer är kompakta och bärbara projektorer som tillåter flexibel användning. De är perfekta för presentationer, filmkvällar eller för att dela innehåll på språng. De är små och lätta vilket gör dem enkla att bära med sig i väskan eller ryggsäcken. Trots sin kompakthet levererar miniprojektorerna imponerande bildkvalitet och ljusstyrka. De har olika anslutningsalternativ för att ansluta enheter som bärbara datorer, surfplattor eller smartphones. Vissa modeller har även inbyggda batterier för trådlös drift. Med InFocus Mini Beamers kan du ta med dig ditt innehåll överallt och njuta av imponerande presentationer eller underhållningsupplevelser
InFocus projektor med kort kast

InFocus projektor med kort kastlängd

InFocus kortdistansprojektorer är specialdesignade projektorer som kan leverera en imponerande bildstorlek även i små rum. De kräver bara ett kort avstånd till projektionsytan, vilket gör dem idealiska för små rum, mötesrum eller klassrum. Med sin speciella lins och avancerade teknik ger de en distorsionsfri projektion och minimerar störande skuggor. Med sin flexibla placering ger de större rörelsefrihet och möjliggör interaktiva presentationer. InFocus projektorer med kort kastlängd levererar högkvalitativa bilder med levande färger och skarpa detaljer.

Vår kalkylator för projektionsområdet visunext

Med vår beräknare för projektionsyta kan du snabbt och enkelt bestämma projektionsavstånd och bildstorlek för alla beamer.

Beräkning av projektionsområdet

InFocus-skärmar

Låt dig inspireras av InFocus displayer där teknisk spetskompetens möter visuell briljans! InFocus displayer erbjuder en imponerande kombination av briljant bildkvalitet och interaktiv funktionalitet.

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.