jabra-hersteller-header

Jabras varumärkesvärld på visunext

Upptäck headset, konferensrumslösningar och många fler produkter från Jabra!

Dyk ner i varumärket Jabras värld och upptäck innovativa ljudprodukter för en förstklassig kommunikationsupplevelse. Från trådlösa headset till högtalartelefoner och konferenslösningar, Jabra erbjuder premium ljudkvalitet och komfort.

Oavsett om du är på kontoret, på resande fot eller sportar är Jabra med dig varje steg på vägen och levererar kristallklara samtal och uppslukande ljud. Läs mer om vårt produktsortiment och förbättra din kommunikation med Jabra.

Innehåll

Jabra grundades 1983 och har sedan dess skapat sig en imponerande historia inom ljudteknik. Varumärket skapades av GN Group, ett företag med över 150 års erfarenhet av kommunikationsteknik.

Sedan starten har Jabra strävat efter att utveckla innovativa lösningar för att förbättra människors sätt att kommunicera. Genom kontinuerlig forskning och utveckling har Jabra byggt upp ett rykte för högkvalitativa headset och ljudenheter. Jabras produkter har förstklassig ljudkvalitet, avancerad teknik ochergonomisk design, vilket resulterar i en bättre lyssningsupplevelse och ökad produktivitet. Fördjupa dig i Jabras värld och upplev förstklassig ljudprestanda och sömlös kommunikation.

Jabra produktnyheter

Produktserien Jabra headset

Jabra lösningar för mötesrum

Upptäck Jabras förstklassiga mötesrumslösningar. De erbjuder inte bara den bästa konferensutrustningen för rum i alla storlekar, utan även kompletta videokonferenslösningar, inklusive en högkvalitativ konferenskamera, kraftfulla högtalare och en intuitiv högtalartelefon.

Jabras lösningar för videokonferensrum sätter nya standarder för tydlighet och tillförlitlighet. Genom att använda den senaste tekniken optimeras inte bara ljud- och videokvaliteten, utan även användarupplevelsen. Oavsett om du håller små möten eller stora konferenser erbjuder Jabra den flexibilitet som krävs för att uppfylla behoven i alla utrymmen.

jabra-panacast-50-grey-komprimiert
4
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.