kindermann-hersteller-header

Kindermanns varumärkesvärld på visunext

Upptäck displayer, konferenssystem och många fler produkter från Kindermann!

Kindermann är ett välkänt varumärke som erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för presentationsteknik och audiovisuella medier. De innovativa lösningarna används i utbildningsinstitutioner, företag och andra professionella miljöer.

Med kombinationen av förstklassig kvalitet, intuitiv användning och toppmodern design erbjuder Kindermanns produkter dig en oöverträffad användarupplevelse. Dyk in och upptäck de många möjligheterna med Kindermanns produkter på visunext.

Kindermann grundades 1918 av Max Kindermann och har sedan dess en imponerande historia inom utveckling och tillverkning av presentations- och konferensteknik. Med över 100 års erfarenhet har företaget etablerat sig som en pålitlig leverantör av högkvalitativa produkter.

Kindermann är känt för sina innovativa lösningar som omfattar både bild- och ljudöverföring, projektion och medieteknik. Varumärket lägger stor vikt vid kvalitet, tillförlitlighet och kundnöjdhet, vilket återspeglas i dess hållbara och högpresterande produkter. Oavsett om det gäller företag, utbildningsinstitutioner eller konferensrum erbjuder Kindermann professionell teknik för imponerande presentationer och framgångsrika möten.

Kindermanns produktnyheter

Kindermann Click & Show-serien

pc-mac-nobubble

Ta med din egen enhet (K-40 produkter)

K-40-produkterna i Kindermanns Click & Show-serie erbjuder en bekväm lösning för presentationer med medhavd enhet. Med K-40-sändare, programvaruklienter, appar och stöd för AirPlay, Miracast och Chromecast kan du presentera trådlöst och ansluta sömlöst. Oavsett om du vill använda din bärbara dator, surfplatta eller smartphone gör K-40-produkterna att du kan presentera enkelt och flexibelt utan trassliga kablar.
praesentation-nobubble

Ta med dig ditt eget möte (K-FX-produkter)

Med K-FX-produkterna i Kindermann Click & Show-serien blir det lätt som en plätt att få till ett möte. Tack vare den trådlösa anslutningen kan du bekvämt komma åt video soundbar, PTZ-kamera och handsfree-enheter i mötesrummet med din personliga bärbara dator. Ingen mer besvärlig kabelhantering eller installation - K-FX produkter ger dig friheten att hålla dina möten effektivt och bekvämt.
play-rund-nobubble

Plug and Play

Kindermanns Klick & Show-serie imponerar med sitt plug-and-play-koncept som erbjuder användarvänlighet och kompatibilitet med vanliga enheter och operativsystem. Med en enkel och snabb installation kan du komma igång direkt och presentera ditt innehåll trådlöst. Oavsett om du använder en Windows-, Mac-, Android- eller iOS-enhet garanterar Klick & Show-serien från Kindermann en smidig anslutning och en stressfri presentationsupplevelse.
persoenliches-gespraech-nobubble

Stärker teamwork och effektivitet

Kindermanns Click & Show-serie är ett kraftfullt verktyg som stärker teamwork och effektivitet. Med den enkla anslutningen och okomplicerade delningen av innehåll via ClickShare främjas samarbetet inom teamet och effektiviteten i möten ökar. Inga fler tidskrävande kablar eller komplicerade inställningar - med Kindermann Click & Show-serien kan du helt koncentrera dig på samarbete och uppnå produktiva resultat.
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.