optoma-hersteller-header

Optomas varumärkesvärld på visunext

Upptäck displayer, projektorer och många fler produkter från Optoma!

Optoma är en av de ledande tillverkarna av bildskärmar och projektorer. Genom innovativ teknik betjänar de kunder över hela världen för privat, offentligt och affärsmässigt bruk. Upptäck Optomas produktvärld på visunext!

Optoma grundades år 2000 med en tydlig vision om att skapa visuella upplevelser i världsklass och introducera innovativ teknik till världen.

Optomas uppdrag är att utveckla produkter som erbjuder både enastående prestanda och användarvänlighet , eftersom kundnöjdhet är Optomas högsta prioritet. Därför erbjuder Optomamångsidiga lösningar för hemmabioentusiaster, företagspresentationer, professionella applikationer i offentliga utrymmen och mycket mer.

På visunext hittar du Optomas omfattande sortiment till attraktiva priser. Vi erbjuder också ett brett utbud av råd och tjänster för att hjälpa dig att fatta rätt beslut. Upptäck Optoma-produkter och dra nytta av enastående kvalitet

Optomas produktnyheter

Optma projektorer: Projektioner på hög nivå

Optoma är särskilt känt för sina projektorer, som imponerar med sin höga bildupplösning och användarvänlighet. De kännetecknas också av sin tidlösa design och omfattande anslutningsmöjligheter.

Optoma erbjuder projektorer för olika användningsområden:

Optoma erbjuder ett imponerande utbud av hemmabioprojektorer för kräsna hemmabioentusiaster. Dessa projektorer har enastående bildkvalitet, inklusive skarp 4K Ultra HD-upplösning och HDR-stöd, vilket ger en fantastisk tittarupplevelse.

Dessutom har Optoma ett sortiment av projektorer för företag som är idealiska för företagstillämpningar med användarvänliga designfunktioner som enkel installation och intuitiv drift, plus att många modeller erbjuder flexibla anslutningsmöjligheter inklusive HDMI och trådlösa alternativ för att säkerställa smidig integration i kontors- och konferensmiljöer.

Upptäck de olika projektorerna och deras funktioner och hitta den perfekta projektorn för din miljö!

projektion-optoma-hoersaal
projektion-optoma-heimkino
optoma-leinwand

Den matchande Optoma-skärmen!

Tillsammans med sina premiumprojektorer presenterar Optoma ett urval av skärmar som fulländar tittarupplevelsen. Sortimentet omfattar modeller från manuella skärmar till dagsljusskärmar och pull-up-skärmar. Beroende på rummets dimensioner erbjuder varje serie ett lämpligt storleksalternativ för att uppfylla optimala behov.

Vår kalkylator för projektionsområdet visunext

Med vår kalkylator för projektionsyta kan du snabbt och enkelt bestämma projektionsavstånd och bildstorlek för alla projektorer.

Beräkning av projektionsområdet

Highlights för Optoma-projektorer

Optoma bildskärmar: Produktivitet gjort enkelt

Under de senaste åren har Optoma utökat sitt produktsortiment till att omfatta bildskärmar som används i klassrum, företagslobbyer och konferensrum tack vare ett brett utbud av funktioner. Upptäck Optomas displayer på visunext!

optoma-display-meeting
display-optoma-interaktiv

Professionella skärmar

Optomas professionella bildskärmar står för enastående bildkvalitet och hållbarhet. Med hög upplösning och lysande färgåtergivning är de perfekta för krävande presentationer och uppspelning av media. Inbyggda anslutningsmöjligheter gör det enkelt att integrera dem i befintliga system. Deras mångsidighet gör dem lämpliga för konferensrum, utställningshallar och detaljhandelsmiljöer. Optomas professionella bildskärmar erbjuder en tillförlitlig lösning för ett brett spektrum av kommersiella tillämpningar.

Interaktiva pekskärmar

Optomas interaktiva pekskärmar revolutionerar presentations- och inlärningsupplevelsen med sin intuitiva multi-touch-funktion. Deras höga upplösning och responshastighet ger en flytande användarupplevelse. De möjliggör direkt interaktion med digitalt innehåll, vilket gör dem idealiska för utbildningsinstitutioner och moderna affärsmiljöer. Oavsett om det är i klassrum, mötesrum eller kreativa verkstäder ökar Optomas pekskärmar engagemanget och samarbetsmöjligheterna.

Optoma Display Highlights

Optoma LED-väggar: levande presentation

Hållbarhet, förstklassig bildkvalitet och innovativ teknik - allt detta förenas i LED-väggarna från Optoma. Använd vår installationstjänst för att montera din Optoma LED-vägg perfekt!

optoma-ledwall-lobby
optoma-ledwall-unternehmen

Optoma LED Walls är avancerade bildskärmslösningar som imponerar med sin överlägsna bildkvalitet, levande färger och imponerande kontrast. Dessa väggar använder avancerad LED-teknik för att skapa storformatsbilder, sömlösa och modulära bilder som imponerar även på nära håll. En speciell egenskap är deras höga ljusstyrka, som säkerställer en skarp och levande bild även i väl upplysta miljöer.

Typiska platser för Optoma LED-väggar är stora konferenscenter, arenor, köpcentra, teatrar och TV-studior. För företag som letar efter ett imponerande sätt att presentera sitt budskap eller innehåll, liksom för arrangörer av stora evenemang, är Optoma LED-väggar det perfekta valet.

Optoma dokumentkameror hos visunext!

Med Optomas dokumentkameror kan du fånga föremål och dokument och förstora dem på en stor skärm eller duk. Detta gör din undervisning eller presentation ännu mer levande och imponerande. Upptäck nu!

dokumentenkamera-optoma-unterricht
optoma-dokumentenkameras-schule-unterricht

Optomas dokumentkameror är innovativa presentationsverktyg som är särskilt utformade för att digitalisera och förstora fysiska dokument och objekt i realtid. De kombinerar högupplösta kamerasensorer med kraftfulla zoom- och fokusfunktioner för att ge även de finaste detaljerna skarpt fokus. Många modeller har integrerad LED-belysning för optimal belysning av det objekt som ska visas.

Utöver de grundläggande funktionerna är vissa modeller utrustade med avancerade funktioner som interaktiv annotering, bildlagring och till och med trådlösa anslutningsmöjligheter.

Oavsett om det gäller utbildning, konferensrum eller träningsmiljöer förbättrar Optomas dokumentkameror visualisering och interaktion med traditionella medier.

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Våra Optoma-experter ger dig gärna personlig rådgivning! Skicka oss gärna ett e-postmeddelande eller ring oss. Vi ringer också gärna upp dig!