peta-hersteller-header

PeTa varumärkesvärld på visunext

Upptäck takfästen för projektorer och många fler produkter från PeTa!

Upptäck PeTa, ett ledande varumärke inom innovativa takfästen. PeTa erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa takfästen som är särskilt utformade för projektorer. Med ett PeTa takfäste kan du montera din beamer säkert och stabilt i taket och på så sätt skapa en optimal projektionsupplevelse. Takfästena kännetecknas av enkel installation, flexibla justeringsmöjligheter och hög lastbärande kapacitet.

Njut av tydliga projektioner, maximal synlighet och ett städat rum. Besök visunext och upptäck de olika takfästena för beamer från PeTa.

PeTa grundades år 2000 och har sedan dess etablerat sig som en ledande tillverkare av högkvalitativa takfästen för projektorer. Varumärket skapades av ett dedikerat team av experter som delar en passion för innovativa lösningar inom audiovisuell teknik.

Från början har PeTa fokuserat på att utveckla högkvalitativa produkter som uppfyller kundernas behov och krav. Med många års erfarenhet och kontinuerlig innovation har PeTa utvecklat ett brett sortiment av takfästen som utmärker sig genom hög stabilitet, flexibilitet och användarvänlighet.

Oavsett om du vill installera en projektor i vardagsrummet, på kontoret eller i ett stort konferensrum, erbjuder PeTa den perfekta lösningen för optimal projicering. Lita på PeTas mångåriga erfarenhet och kunnande och upplev imponerande visuella presentationer med de förstklassiga beamer-takfästena.

PeTa-produkternas höjdpunkter

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.