shure-hersteller-header

Världen för varumärket shure på visunext

Upptäck hörlurar, mikrofoner och många fler produkter från shure!

Shure är känt över hela världen för sitt breda utbud av högkvalitativa mikrofoner, hörlurar och ljudprodukter. Upptäck en värld av premiumljud med Shure och fördjupa dig i en oöverträffad ljudupplevelse.

Shure grundades 1925 och är en välkänd tillverkare inom ljud- och kommunikationsteknik. Företaget betjänar ett brett spektrum av kunder, inklusive professionella musiker, ljudtekniker, podcasters, företagskunder och ljudentusiaster över hela världen.

Shures produkter kännetecknas av oöverträffad ljudkvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet. Från premiummikrofoner till hörlurar och trådlösa ljudlösningar erbjuder Shure ett omfattande utbud av produkter för att möta behoven hos kräsna användare. Shure har gjort sig känt för förstklassig ljudkvalitet och teknisk excellens, och dess produkter är synonyma med enastående prestanda och exakt ljud.

Takmikrofon

Shures takmikrofoner är särskilt utformade för konferensrum, mötesrum och andra professionella miljöer för att ge ett klart och tydligt ljud.

Mikrofon med svanhals

Shures svanhalsmikrofoner används ofta i konferensrum, på talarstolar och i TV-studior eftersom deras flexibla hals möjliggör exakt positionering för effektiv ljudupptagning.

Mikrofon för sång

Shures sångmikrofoner är utformade för scener, studior och liveframträdanden och kännetecknas av sin robusthet, klarhet och förmåga att troget återge den mänskliga rösten.

Lavalier-mikrofon

Shures lavaliermikrofoner är små klämmikrofoner som främst används för sändning, teater och presentation eftersom de möjliggör diskret mikrofonering.

Mikrofon för podcast

Shures podcast-mikrofoner är särskilt utformade för att uppfylla behoven hos podcastare, streamers och sändningspersonal för att säkerställa utmärkt röstkvalitet och klarhet, utan brusstörningar.

Kondensatormikrofon

Shures kondensatormikrofoner har hög känslighet, detaljrikedom och ett brett frekvensspektrum, vilket gör dem särskilt lämpliga för studioinspelning, fina ljuddetaljer och akustiska instrument.

Dubbelt radiosystem

Shures dubbla trådlösa system gör det möjligt att använda två mikrofonersamtidigt från en enda mottagare, vilket gör dem särskilt utrymmes- och kostnadseffektiva. De används ofta för liveframträdanden, evenemang eller presentationer.
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Våra visunext-experter deltar regelbundet i olika utbildningar om ljud och kan ge dig råd om detta!
Vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande!