smart-hersteller-header

SMART varumärkesvärld på visunext

Upptäck displayer, projektorlampor och många fler produkter från SMART!

Som ett ledande varumärke erbjuder SMART innovativa lösningar för interaktiv teknik i utbildningsinstitutioner och företag. Det breda produktsortimentet omfattar interaktiva skärmar, whiteboards och programvara som används i klassrum, mötesrum och andra arbetsmiljöer.

Med SMART kan du uppleva interaktivt lärande, effektiva presentationer och samarbetsinriktat arbete. Läs mer om våra produkter och upptäck hur SMART kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Innehåll

SMART grundades 1987 av Nancy Knowlton och David Martin. Företaget startade som en tillverkare av whiteboardprodukter och blev snabbt en pionjär inom interaktiv teknik.

SMART-produkterna revolutionerade hur människor samarbetar och lär sig i utbildningsinstitutioner och företag. Genom att kombinera innovativ hårdvara och mjukvara möjliggör SMART en interaktiv och uppslukande upplevelse som främjar engagemang och samarbete. SMART-varumärket står för hög kvalitet, tillförlitlighet och användarvänlighet. Med SMART-teknik kan användare sömlöst dela information och idéer, samarbeta kreativt och skapa inspirerande presentationer. Upptäck det breda utbudet av SMART-produkter och upplev fördelarna med effektiv och interaktiv kommunikation.

Upptäck SMART Display-serien

smart-board-6000s-serie

SMART Display 6000S-serien

 • Pekskärmsteknik: HyPr Touch med InGlass™
 • Skärmstorlekar: 65", 75", 86"
 • Sensorer för omgivande ljus, luftfuktighet, temperatur och närhet
 • Ljusstyrka (max.): ≥ 350 cd/m²
 • Verktyg ingår: 2 pennor, 2 svampar
smart-board-mx-serie

SMART Display Serie MX

 • Touch-teknik: HyPr Touch™ med avancerad IR-teknik
 • Skärmstorlekar: 55", 65", 75", 86"
 • Sensorer för omgivande ljus Ljusstyrka (max.): ≥ 350 - 400 cd/m²
 • Verktyg ingår: 2 pennor
smart-board-gx-serie

SMART Display GX-serien

 • Touch-teknik: Avancerad IR-teknik
 • Skärmstorlekar: 65", 75", 86"
 • Sensorer för omgivande ljus
 • Ljusstyrka (max.): ≥ 400 cd/m²
 • Medföljande verktyg: 2 pennor

Fördelarna med SMART Displays i korthet

persoenliches-gespraech-nobubble

Engagerande interaktivitet

SMART Displays erbjuder många fördelar för interaktivt samarbete. Med högkvalitativa pekskärmsfunktioner möjliggör de exakt pekigenkänning för att säkerställa sömlös interaktion. Användare kan enkelt dela idéer och samarbeta i projekt. Responsiv pekfunktion ger en intuitiv användarupplevelse och ökar effektiviteten. SMART Displays möjliggör interaktiva presentationer och innehållsdelning i realtid, vilket uppmuntrar till dynamisk dialog och förbättrar effektiviteten i möten och teamprojekt
Ikonvisning med sol

Imponerande kvalitet

SMART Displays erbjuder enastående bildkvalitet och upplösning. Med levande färger och knivskarpa detaljer presenterar de innehåll med största möjliga tydlighet. Den fantastiska visuella presentationen förbättrar den visuella effekten och informationsinnehållet i presentationer, videor och bilder. SMART Displays skapar en uppslukande visuell upplevelse som fångar tittarnas uppmärksamhet. Oavsett miljö förbättrar de kvaliteten på presentationerna och väcker innehållet till liv.
praesentation-nobubble

Kooperativt samarbete

SMART Displays erbjuder omfattande samarbetsfunktioner för att underlätta samarbete och interaktion. Med inbyggda verktyg som skärmdelning och gemensam dokumentredigering möjliggör de effektivt teamarbete. Trådlös delning och kontroll av innehåll från olika enheter gör samarbetet mer flexibelt. Samarbetsfunktionerna hos SMART Displays uppmuntrar till aktivt deltagande och effektivt arbete i möten och utbildningssessioner.
touch-display-nobubble

Enkel hantering

SMART Displays erbjuder användarvänlig programvara för enkel användning. Det tydliga användargränssnittet och de lättförståeliga kontrollerna ger snabb åtkomst till olika funktioner. Programvaran erbjuder många anpassningsalternativ för att skräddarsy skärmarna. Smidig integration med andra enheter och operativsystem säkerställer kompatibilitet och optimal användning. Med den lättanvända programvaran kan användarna enkelt skapa, redigera och dela presentationer och innehåll, vilket ökar effektiviteten och produktiviteten

SMART-produktens höjdpunkter

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.