Som operatör av en onlinebutik riktar sig vår kategori Motor Green Screen från celexon till videoproducenter och företagskunder som vill skapa högkvalitativt videoinnehåll och hålla videomöten. Vår Motor Green Screen erbjuder köparen många fördelar och möjliggör professionella broadcast- och AV-produktioner.

Celexon Motor Green Screen imponerar med sin veckfria yta, vilket gör att Green Screen kan visas optimalt. Aluminiumhöljet garanterar stabilitet och hållbarhet. Tack vare den elektriska funktionen kan skärmen enkelt fällas ut och in med en knapptryckning.

Användningen av en Green Screen erbjuder videoproducenter ett brett spektrum av möjligheter. Genom att ändra bakgrunden kan de presentera sina videor i olika miljöer eller integrera effekter och animationer. På så sätt skapas professionella och imponerande videor
I vår onlinebutik erbjuder vi ett brett utbud av produkter från celexon Motor Green Screen-serien. Från olika storlekar och format till matchande tillbehör som bakgrundstyg och fästen hittar kunderna allt de behöver för sina videoproduktioner.

Med vår installations- och leveransservice ser vi till att våra kunder snabbt och enkelt kan njuta av sin celexon Motor Green Screen. Vår kundtjänst är alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge hjälp.

Upptäck de mångsidiga användningsområdena för celexon Motor Green Screen nu och ta dina videoproduktioner till en ny nivå. Besök vår onlinebutik visunext.de och övertyga dig själv om våra produkters kvalitet och prestanda. Beställ idag och ta steget in i en värld av professionell videoinspelning!