Fördjupa dig i en värld av imponerande hemmabio med celexon Motor HomeCinema-serien. Dessa högkvalitativa produkter riktar sig särskilt till privatkunder med passion för hemmabioupplevelser. Med varierande format och förstklassig kvalitet erbjuder celexon Motor HomeCinema-serien ett imponerande urval av motoriserade skärmar som får hjärtat att slå snabbare hos alla filmfantaster.

De motoriserade dukarna för hemmabio har ett elektriskt styrsystem som möjliggör enkel in- och utrullning. Tack vare den enkla manövreringen och möjligheten till tak- eller väggmontering erbjuder de maximal flexibilitet för placering i rummet.

Fördelarna med en elektrisk filmduk i en hemmabio är många. Den möjliggör sömlös presentation av filmer i olika format, oavsett om det är 16:9 för moderna storfilmer eller 4:3 för klassiska filmer. Med en perfekt sträckt duk och ökad kontrast får du förbättrad bildkvalitet och en uppslukande tittarupplevelse.
För att optimera din hemmabioupplevelse erbjuder vi en installationsservice och en pålitlig leveransservice. Dessutom hittar du matchande tillbehör till celexon Motor HomeCinema-serien i vårt sortiment för att skräddarsy och förbättra din hemmabio.

Upplev den ultimata hemmabioupplevelsen med celexon Motor HomeCinema-serien. Fördjupa dig i levande världar, fängslande berättelser och fantastiska visuella effekter. Med våra högkvalitativa motorskärmar kan du ta bioupplevelsen direkt in i vardagsrummet. Gör dig redo för oförglömliga filmkvällar och imponera på familj och vänner med en hemmabioupplevelse som imponerar.