header-moderne-konferenzraeume

Moderna konferenslokaler

Upptäck den senaste utrustningen för dina konferens- och mötesrum!

Möten och konferenser är avgörande för att organisationer ska kunna samarbeta effektivt. I dagens affärsvärld, där hybrid- och onlinemöten ligger i framkant, är det viktigt att medarbetarna får uppleva störningsfria möten från små huddle rooms till stora konferensrum. Rätt utrustning i dessa rum har en betydande inverkan på teamets produktivitet.

Ta reda på varför moderna mötesrumslösningar är avgörande för ditt företags framgång och låt oss sätta upp ditt konferensrum tillsammans!

Innehåll

Fördelarna med modern utrustning för konferensrum

kalender-nobubble

Ökad effektivitet

Snabbare uppbyggnad och flöde samt sömlösa övergångar mellan presentationer och diskussioner.

meetingraum-nobubble

Främjande av samarbete

Interaktiva whiteboards och programvara för samarbete främjar teamarbete och utbyte av idéer.

Icon högtalare

Förbättrad kommunikation

Högkvalitativ ljud- och videoutrustning säkerställer tydlig kommunikation, oavsett avståndet mellan deltagarna.

terminbuchung-nobubble

Optimering av rum

Intelligenta rumsbokningssystem undviker dubbelbokningar eller outnyttjade rum.

AV-teknik för presentationer och konferenser

Ett modernt konferensrum förlitar sig inte längre enbart på traditionella presentationsverktyg, utan använder avancerade AV-lösningar som projektorer, bildskärmar och LED-väggar för att kommunicera information mer effektivt, uppmuntra samarbete och skapa en dynamisk miljö för möten och presentationer. Dessa tekniker erbjuder oöverträffad bildkvalitet och flexibilitet, vilket gör diskussioner och presentationer mer livliga, interaktiva och effektiva.

Rätt teknik för videokonferenser

I en digitaliserad affärsvärld är videokonferenssystem avgörande för effektiv kommunikation över avstånd. Rätt teknik och en genomtänkt rumsdesign är avgörande för att säkerställa störningsfri och produktiv kommunikation. Med vår mångåriga expertis och ett öga för detaljer hjälper vi dig att förverkliga det optimala videokonferensrummet som är exakt anpassat efter dina behov.

visunext-conference-solution

Upptäck skräddarsydda videokonferensrum med perfekt AV-teknik

Trådlös presentation - att presentera blir enkelt

Trådlösa presentationssystem är ett smidigt och enkelt sätt att dela innehåll i mötesrum utan att behöva dras med kablar. Ett sådant system främjar inte bara en smidig övergång mellan olika presentatörer, utan tar också bort tekniska hinder som ofta tar upp värdefull mötestid.

Oavsett om du snabbt vill visa en grafik från en bärbar dator eller hålla en videokonferens, kan trådlösa presentationssystem förvandla konferensrum i alla storlekar till multifunktionella, effektiva och toppmoderna kommunikationscenter.

Upptäck mångfalden av dongle-baserade lösningar för optimerade presentationer och konferensupplevelser från välkända tillverkare!

Hur trådlösa presentationssystem fungerar

drahtloses-praesentationssystem_1

Basenheten ansluts till bildskärmen eller projektorn via HDMI och kommunicerar trådlöst med dongeln som ansluts till den bärbara datorn, surfplattan eller smarttelefonen via en USB-port.

drahtloses-praesentationssystem_2

Starta applikationen på din bärbara dator eller surfplatta och välj det innehåll du vill presentera.

drahtloses-praesentationssystem_3

Tryck på knappen på den dongel som är ansluten till den bärbara datorn eller surfplattan för att starta skärmöverföringen.

drahtloses-praesentationssystem_4

Ditt överförda innehåll visas nu på displayen eller skärmen, beroende på var du har anslutit basenheten.

Upptäck trådlösa presentationssystem från kända tillverkare:

Moderna styrsystem i konferensrum

Styrsystem spelar en central roll när det gäller att optimera och förenkla de tekniska processerna i moderna konferensrum. Kombinationen av automation och intuitiva användargränssnitt underlättar vardagen och minskar energikostnaderna.

Dessa system gör det möjligt att centralt styra och sömlöst integrera en mängd olika aspekter - från belysning och audio/videoutrustning till rumstemperatur - oavsett omdet gäller ljusstyrning, säkerhet, audio/video, luftkonditionering eller energistyrning, vi kommer gärna att ge dig råd!

Digitala rumsbokningssystem för konferensrum

Öka effektiviteten och produktiviteten med intelligent rumshantering. Upptäck hur våra digitala rumsbokningssystem undviker bokningskonflikter, optimerar arbetsflöden och formar rytmen i ditt moderna företag. Gör ditt företag framtidssäkert nu!

Undrar du hur du kan öka samarbetet och den operativa effektiviteten i din organisation? Ta reda på mer om moderna rumsbokningslösningar i vår guide och upptäck hur de kan revolutionera vardagen i ditt företag.

Ta reda på mer nu

Här hittar du våra partners för rumsbokningssystem:

Rätt akustik och belysning i konferensrum

Optimal rumsakustik, genomtänkt belysning och skuggning samt rätt konferensrumsutrustning är nyckelelement i moderna konferensrum. Upptäck hur dessa faktorer förbättrar kommunikationen och skapar en produktiv atmosfär.

Optimal rumsakustik

Rumsakustiken spelar en avgörande roll i moderna konferensrum. Den har ett avgörande inflytande på hur väl kommunikationen och dialogen lyckas i rummet.

Det viktigaste i ett möte är trots allt begripligheten. Ett optimalt akustiskt rumsklimat säkerställer att varje ord, varje idé och varje fråga uppfattas tydligt.

Fototapeter med ljudabsorberande egenskaper eller mossbilder som bryter ljudvågorna och därmed optimerar rumsljudet är inte bara praktiska utan även visuellt tilltalande. De kombinerar design med funktionalitet och bidrar på så sätt till en trevlig och produktiv mötesatmosfär. Vi undersöker ditt rum akustiskt och planerar elementens placering och storlek!

visunext-buero1_(1)

Naturligt ljus, belysning och skuggning

Naturligt ljus och intelligenta belysningskoncept spelar en central roll i moderna konferensrum. Rätt balans mellan dagsljus och artificiell belysning främjar deltagarnas välbefinnande och koncentrationsförmåga.

Ikon glödlampa

Rumskontrollsystem anpassar sömlöst ljusförhållandena till olika tider på dygnet och presentationskrav.

sonne-nobubble

Moderna solskyddslösningar ger optimal kontroll över ljusinsläppet för att säkerställa de bästa förutsättningarna för möten hela tiden.

outdoor-nobubble

Bra ventilation och luftkonditionering i konferensrum är grundläggande faktorer för de närvarande personernas välbefinnande.

open-space-visunext

Antalet deltagare styr teknik och utrustning

Vill du optimera ditt konferensrum? I moderna konferensrum är det antalet deltagare som avgör valet och användningen av rätt teknik. Det är därför viktigt att dimensionera rummet och tekniken efter det förväntade deltagarantalet för att säkerställa effektiv, störningsfri kommunikation och för att koppla samman alla deltagare med varandra.

I det följande vill vi presentera best practice-utrustning för det perfekta konferensrummet, skräddarsydd för olika antal deltagare.

Konferensrum med upp till 6 deltagare

barco-clickshare-meeting

Kompakta men bekväma bord och stolar är idealiska för rum med upp till 6 deltagare. Runda eller ovala bord kan underlätta kommunikationen, eftersom varje deltagare kan hålla ögonkontakt med de andra. Ergonomiska snurrstolar med justerbara armstöd och ryggstöd ger en bra sittställning.

Utrustning för konferensrum med upp till 6 deltagare

Bra ★★★★
Bättre ★★★★
Bäst ★★★★★
SkärmarEn enda skärm En enda skärm
Interaktiv skärm för konferensrum
AnslutningsmöjligheterWLAN-anslutningTrådbunden anslutningTrådbunden anslutning med dedikerat nätverk
Ljudsystem för rummetCentral bordsmikrofon med takhögtalareTvå bordsmikrofoner med vägghögtalareBordsmikrofoner med surroundljudsystem
Utrustning för rummetStandard konferensbordHöjdjusterbart konferensbordModulbord med integrerad teknik

Rum för upp till 18 deltagare

room3_1

I rum med upp till 18 deltagare används ofta avlånga eller modulära bord, som kan arrangeras efter behov. Ergonomiskt formade stolar med klädsel och möjlighet till individuell anpassning ser till att alla deltagare sitter bekvämt, även vid längre möten.

Optimal konferensrumsutrustning för upp till 18 deltagare

Bra ★★★★
Bättre ★★★★
Bäst ★★★★★
DisplayerEn enda bildskärmDubbla skärmarInteraktiva lösningar med dubbla skärmar
AnslutningsmöjligheterWLAN-anslutning om bandbredden är tillräckligKabelanslutning för större datautbyteKabelanslutning för större datautbyte
Ljudsystem för rummetBordsmikrofoner och takhögtalareFlera bordsmikrofoner och vägghögtalareFlera takmikrofoner, kombinerat med kropps- eller lavaliermikrofoner och surroundljudsystem
Utrustning för rummetStandard konferensbordJusterbara konferensbordModulbord med integrerad teknik

Konferensrum från 18 deltagare

konferenzraum_18-teilnehmer

Större, ofta U-formade eller öppna konferensbordskonstellationer är lämpliga för konferensrum med 18 eller fler deltagare. Högkvalitativa, ergonomiska stolar med andningsförmåga och optimalt stödbeteende är nödvändiga i sådana rum för att säkerställa optimal cirkulation och koncentration under möten.

Utrustning för konferensrum med fler än 18 deltagare

Bra ★★★★
Bättre ★★★★
Bäst ★★★★★
SkärmarFlera professionella skärmar för konferensrumFlera interaktiva skärmar för konferensrumLED-vägg i storformat
AnslutningsmöjligheterTrådbunden anslutning med dedikerat nätverkKabelanslutning med flera dedikerade nätverkKabelanslutning med flera dedikerade nätverk och WLAN-backup
Ljudförstärkning i rummetFlera högkvalitativa bordsmikrofoner och takhögtalareFlera professionella bordsmikrofoner och vägghögtalareFlera takmikrofoner, kombinerat med kropps- eller lavaliermikrofoner och surroundljudsystem
Utrustning i rummetStandard konferensbordJusterbara modulära konferensbord och stolarAnpassade modulbord med integrerad teknik, talarstol vid behov

Vi hjälper dig med planering och installation av ditt konferensrum!

din personliga kontakt

Sätt nya standarder för kommunikation: Inred moderna konferensrum och dra nytta av vår professionella rådgivning och installationsservice!

Kontakt

Våra experter ger dig råd om alla kanaler och ger dig omedelbara svar på dina frågor. Skicka ett meddelande till oss: