barco-clickshare-konferenzraum

Skärm eller TV i konferensrummet?

Fördelarna med en professionell visning

Professionell skärm eller TV för ditt konferensrum?

För att titta på tv eller streama i vardagsrummet är en tv perfekt lämpad. Men om du vill utrusta din skola eller ditt företag med en tv för att visa presentationer eller anordna videokonferenser är funktionerna begränsade. Vi visar dig fördelarna med professionella bildskärmar för företag och varför det är värt att investera i konferensrumsutrustning av hög kvalitet.

Innehåll

Professional Display och TV: en jämförelse av fördelarna

Fördelar med skärmar

Enheten cd/m² (candela per kvadratmeter) används för att jämföra ljusstyrkan hos skärmar och monitorer. Valet av lämplig Professional Display med maximal ljusstyrka beror alltså på miljön och ljusförhållandena på den plats där du vill sätta upp den. Inom skyltningssektorn är skärmarna upp till 4000 cd/m², beroende på tillämpningen. I vår köpguide för skärmar förklarar vi hur mycket cd/m² som passar bäst för vilken miljö

Ett brett utbud av anslutningar

En bildskärm är utrustad med flera anslutningar som behövs för konferenssystem och kontorsnätverk, t.ex. HDMI, DisplayPort, VGA, USB. Detta gör det lättare att integrera den i din tekniska kontorsutrustning. En LAN-anslutning eller ett RS232-gränssnitt finns ofta tillgängligt för integrering i företagsnätverket.

Våra rekommendationer för skärmar

Fördelar med tv-apparater

Icon Discount

Billigare än en display

För cirka 1 000 euro kan du redan få en 75-tums (189 cm) TV.

Ikon fjärrkontroll

Enkel och intuitiv användning

Med smarta tv-apparater kan du styra tv:n med din mobiltelefon eller surfplatta. På så sätt kan du snabbt och trådlöst spela upp en video eller serie via en streamingtjänst

persoenliches-gespraech-nobubble

Underhållning i väntrummen

För att engagera eller informera väntande kunder kan du använda en Business TV. Detta kombinerar fördelarna med en TV med fördelarna med en professionell display. Du kan till exempel använda den för att strömma nyheter eller för att spela upp en bildfilm eller videor

Våra rekommendationer för Business TV

De främsta fördelarna med skärmar för kontor och skola i en överblick

display_vorteie___berblick

Dina fördelar i en överblick

  • Kontinuerlig användning upp till 24/7 är möjlig
  • användbar med pekskärm
  • många anslutningsmöjligheter
  • bekväm skärmdelning och multiskärm

VANLIGA FRÅGOR: Kan Zoom överföras till TV:n?

Ja, Zoom kan överföras till TV:n genom att ansluta din bärbara dator till den eller genom att spegla skärmen på din slutenhet till den. Men då används kameran och mikrofonen från din slutenhet. Detta är fullt tillräckligt för privata möten online. Men om du vill göra ett professionellt intryck på dina kunder är en konferenslösning i kombination med en bildskärm ett bättre val.

Vår guide för zoomlicenser

Alla känner till Zoom, men inte alla är medvetna om den fulla potentialen hos den molnbaserade allt-i-ett-programvaran för videokonferenser. I vår guide avslöjar vi alla fördelar med Zoom för företag och offentliga institutioner.

Vår hård- och mjukvarulösning för dina konferensrum

Slutsats: Skärm eller TV för företag?

För kommersiell användning kan det vara bättre att använda en Business TV i stället för en TV för att underhålla dina kunder, t.ex. i väntrummet på en läkarmottagning. För konferensrum, klassrum och POS bör du välja en Professional Display, som är idealiskt utformad för professionellt bruk tack vare sin långa drifttid, sina specialfunktioner och sin anslutningsbarhet .

Hur du hittar rätt offentlig display för ditt användningsområde och vad du ska tänka på när du väljer förklarar vi i detalj i vår köpguide för displayer.

Exempel på displaytillämpningar på Samsung Flip

Den interaktiva skärmen Samsung Flip Pro WM75B är perfekt för företag och utbildningsinstitutioner. Den kännetecknas av sin mycket stora arbetsyta, som är perfekt utformad för samarbete. I den här videon får du veta mer om de viktigaste funktionerna och exempel på användning.

thumbnail_samsung_flip_wm75b

Fler videor om ämnet visning

Detta kan också intressera dig

kachel_tipps_displaykauf

Översikt över displayen

kachel_die_besten_displays

Vinnare i testet av displayen

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.