sony-bz40l-serie-head

Sony BRAVIA BZ40L-serien: Bländfri 4K möter mångsidighet

Oavsett om det gäller digital skyltning, konferensrum eller klassrum imponerar BRAVIA BZ40L-serien från Sony med djup svärta och en antireflexbehandlad skärm.

BRAVIA BZ40L-serien är utformad för optimal prestanda i krävande detaljhandels-, företags- och utbildningsmiljöer och har allt du behöver för professionell användning. Med möjlighet till stående eller liggande installation, ljusstark 4K-skärm med bländfri yta och kompatibilitet med populära CMS- och videokonferensplattformar, erbjuder den en flexibel och estetiskt tilltalande lösning för moderna behov av digital skyltning. Med stöd för AirPlay och Chromecast kan innehåll enkelt strömmas från flera enheter, vilket också gör skärmarna till den perfekta lösningen för mötesrum och utbildningsinstitutioner.

Innehåll

Varför välja Sony BRAVIA?

Sonys BZ40L-skärmar är en milstolpe inom digital displayteknik och erbjuder en enastående visuell upplevelse tack vare 47% Haze, hög ljusstyrka och 4K-upplösning, som sömlöst passar in i olika applikationsområden som systemintegration, utbildning, detaljhandel och företagsmiljöer tack vare specifika funktioner.

bz40l_easy-multi-screen-setup

BRAVIA för detaljhandeln

 • Optimal synlighet i butiker och köpcentrum tack vare den ljusa och matta displayen
 • Högkvalitativa skyltapplikationer tack vare den sömlösa integrationen av över 50 CMS-plattformar med SignageOS
 • Funktioner förhållbar energihantering för effektiv drift
sony_display_corporate

BRAVIA för företag

 • Distraktionsfri undervisning genom minskade reflektioner tack vare hög dimnivå och matt yta
 • Felfri integrering i befintliga miljöer genom växande nätverk av videokonferenspartners
 • Trådlös anslutning för sömlös skärmcasting och hållbara strömhanteringsfunktioner för effektiv drift
sony-bz40l-education

BRAVIA för utbildningsinstitutioner

 • BZ40L med 47% Haze och reflexfilter för optimal visning i klassrum med stark belysning.
 • Omfattande anslutningsmöjligheter för utbildningsinstitutioner med Airplay och Chromecast
 • Utmärkt läsbarhet av utbildningsinnehåll med hög bildkvalitet och olika ljusstyrkeinställningar
visunext_montage

BRAVIA för systemintegratörer

 • Ledande Haze-värde och brett utbud av displaystorlekar för olika projektkrav.
 • Enhetlig kapslingsdesign i alla produktserier och tumstorlekar för enkelt utbyte.
 • Flexibla installationsalternativ i stående och liggande format och diskret logotyp på sidan

Tekniska fördelar med BZ40L-modellerna

BZ40L-serien erbjuder ett brett utbud av tekniska fördelar, från fantastisk 4K-upplösning och en konsekvent och professionell design till robusta och tillförlitliga funktioner som uppfyller behoven i både företagsmiljöer och krävande offentliga utrymmen.

zoll-nobubble

Rätt display för alla ändamål

BZ40L-seriens bildskärmar finns i storlekarna 55, 65, 75 och 85 tum. Alla displaystorlekar imponerar med sin 4K-upplösning. Med en maximal ljusstyrka på 650 nits med ett kontrastförhållande på 6000:1 (85 tum) eller 700 nits och ett kontrastförhållande på 1200:1 (75, 65 och 55 tum) är displayerna idealiska för användning även i direkt solljus.
Icon 4K Ultra HD

Enastående bildkvalitet som alltid övertygar

BZ40L-serien har en ljusstark och briljant 4K-skärm som drivs av de kraftfulla X1- och XR-processorerna som ger exakta färger, hög kontrast och extrem klarhet. Detta, tillsammans med den kraftfulla SOC och Android-operativsystemet, säkerställer en smidig och högkvalitativ tittarupplevelse. BRAVIA Signage Free Software (BSF) med inbyggtHTML5-stöd möjliggör också enkel och effektiv innehållshantering.
Ikonväxel och verktyg

Flexibel installation genom professionell design

Jämfört med andra lösningar för digital signage kännetecknas BZ40L-serien av en enhetlig höljesdesign för alla displaystorlekar. Detta säkerställer ett konsekvent och professionellt utseende, oavsett vilken displaystorlek som valts. Dessutom kan framtida utbyten enkelt integreras i den befintliga miljön. Sony TEOS-stöd och kompatibilitet med populära CMS- och videokonferensplattformar gör det också enkelt att integrera i det befintliga systemlandskapet. Dessutom är kontakterna på bildskärmarna i Sony BZ40L-serien inbyggda i sidan av höljet. Det innebär att de är lätta att nå när de är monterade i liggande eller stående format.
Ikonvägg

Robust och tillförlitlig

BRAVIA är utformad för att fungera pålitligt dygnet runt (24/7 ) i de mest krävande företags- och affärsmiljöer. Sony Pro Mode Professional Settings gör det enkelt att arbeta med och anpassa BRAVIA-inställningarna så att de passar företagets eller verksamhetens behov. För att förhindra manipulering när skärmen används i offentliga utrymmen kan du inaktivera inmatnings- eller fjärrkontrollsfunktioner, schemalägga på/av-tider, ta bort etiketter och låsa knappar. Skärminställningarna kan ändras, sparas och enkelt kopieras från en skärm till en annan med hjälp av ett USB-minne.

Fördelar med den antireflexbehandlade displayen för tydliga och skarpa avläsningar

Bildskärmar med matt yta erbjuder avgörande fördelar i mötesrum, utbildningsinstitutioner eller för digital skyltning.

Den matta ytan minskar oönskade reflexer och bländning. Det ger en betydligt bättre läsbarhet av innehållet och minskar ansträngningen för ögonen. Samtidigt ökar flexibiliteten vid installationen. Eftersom man inte längre behöver ta lika stor hänsyn till solljuset kan displayen placeras mycket friare i rummet. Detta gör matta bildskärmar särskilt intressanta för många tillämpningar. Dessutom är matta bildskärmar mycket mindre känsliga för t.ex. fingeravtryck.

haze-tech-diagrams_v6

Sonys bildskärmar i BZ40L-serien är utrustade med Deep Black Non-Glare-beläggning. Den kombinerar fördelarna med en matt bildskärm med fördelarna med en blank bildskärm. Den antireflekterande beläggningen med en grumlighetsnivå på 47% säkerställer att ljuset som faller på skärmen reflekteras diffust i alla riktningar. Den vitaktiga oskärpa som uppstår är mindre märkbar för betraktaren än skarpt reflekterat ljus.

haze-tech-diagrams_low-reflection_-v6

Dessutom är panelens yta försedd med en annan speciell beläggning. De infallande ljusstrålarna reflekteras av denna beläggning och den underliggande displayen på ett sådant sätt att interferensen hos de reflekterade strålarna upphäver varandra och därmed minskar de reflektioner som uppfattas av betraktaren. Samspelet mellan de olika beläggningarna minskar skärmreflexerna avsevärt, dock utan att påverka bildens ljusstyrka, kontrast, detaljskärpa och klarhet. Resultatet är ljusstarka, briljanta bilder med rika färger och djup svärta som är tydligt synliga från alla betraktningsvinklar.

Exempel på tillämpningar: Hur återförsäljare, företag och skolor drar nytta av BZ40L-serien.

Vi visar dig tre specifika scenarier där Sonys innovativa BZ40L-serie kan användas på ett idealiskt sätt.

point-of-sale

Optimerad kundkommunikation inom detaljhandeln

Sony BZ40L-displayen som ett levande skyltfönster för erbjudanden och kampanjer

I entrén till en modern detaljhandelsbutik informerar en Sony BZ40L-display kunderna om aktuella erbjudanden och kampanjermed levande 4K-bilder. Tack vare den höga ljusstyrkan på 700 nits och ett kontrastförhållande på 1200:1 är displayen lätt att läsa även i direkt solljus och drar till sig förbipasserandes uppmärksamhet. Den integrerade BRAVIA Signage Free-programvaran gör att butiksägaren snabbt kan uppdatera innehållet och anpassa sig till säsongstrender. Den robusta designen och den enkla integrationen i det befintliga systemet gör Sony BZ40L till en långsiktigt pålitlig lösning för effektiv kundkommunikation i detaljhandeln.

bz40l_easy-integration

Innovativ företagskommunikation:

BZ40L-skärmen från Sony som ett centralt element i moderna mötesrum

I ett stort mötesrum används en 85-tums BZ40L-skärm från Sony som den centrala skärmen. Med sin imponerande 4K-upplösning och kontrastförhållande på 6000:1 visar den komplexa data och grafik med knivskarp tydlighet, med stöd av de kraftfulla X1- och XR-processorerna. Kompatibilitet med populära videokonferensplattformar möjliggör sömlös integration i det befintliga systemlandskapet och gör globala möten mer effektiva. Den professionella, enhetliga designen hos Sony BZ40L-skärmen understryker företagets moderna och innovativa inriktning, medan de flexibla anslutningarna säkerställer enkel hantering.

kachel_produkte_oeffentlicher_auftraggeber

Digital utbildning i det moderna klassrummet

Sonys BZ40L-skärm som ett interaktivt och effektivt hjälpmedel i undervisningen

I ett modernt klassrum används en 85-tums BZ40L-skärm från Sony som digital whiteboard. Med sin tydliga 4K-upplösning och kontrastförhållande på 6 000:1 ger den eleverna en utmärkt visuell upplevelse och stödjer inlärningen genom detaljerad visning av grafik och videor. Den robusta designen och den enkla integreringen av undervisningsmaterial via operativsystemet Android gör det möjligt för lärare att skapa flexibla och interaktiva lektioner. Genom att använda Sony BZ40L-skärmen integreras tekniken sömlöst i klassrummet, vilket bidrar till att göra lektionerna moderna, engagerande och effektiva.

Slutsats

BZ40L-serien: Teknisk briljans för företag, skolor och mycket mer

För dem som letar efter en modern digital signage-lösning erbjuder Sony BRAVIA BZ40L-serien en kombination av teknisk spetskompetens och estetisk design. Med sin kraftfulla X1/XR-processor, höga47%haze-nivåoch BRAVIA Signage Free Software (BSF) med inbyggt HTML5-stöd är den ett förstklassigt val för företag, skolor och systemintegratörer.

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.