benq-hersteller-header

BenQ-varumärkesvärlden på visunext

Upptäck displayer, projektorer och många fler produkter från BenQ!

BenQ är en av de ledande tillverkarna inom projektorer, presentationsteknik och bildskärmar. Med sitt breda produktsortiment, innovativa teknik och höga bildkvalitet inspirerar BenQ kunder från ett brett spektrum av vardagliga områden som utbildning, kontor eller fritid. Upptäck BenQ:s produktvärld och upplev mångsidiga tillämpningar och tillförlitlighet på en ny nivå

Innehåll

Sedan BenQ grundades i Taiwan 2001 har företaget strävat efter att skapa glädje och kvalitet i sina kunders liv. Genom det mångsidiga produktsortimentet från projektorer och displayer till presentationssystem och alla typer av tillbehör , blir mångfalden och entusiasmen för BenQs kvalitativa teknik tydlig. Med sina produktlösningar uppfyller de de höga kraven i den moderna teknikvärlden. Förutom projektorer och bildskärmar är BenQ särskilt välkänt för sin ögonvårdsteknik, som säkerställer att ögonbelastningen minskas.

På visunext hittar du BenQ-sortimentet till attraktiva priser. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av råd och tjänster för att hjälpa dig att fatta rätt beslut! Dyk in i BenQ-världen och dra nytta av hög kvalitet som kommer att göra din vardag enklare

BenQ Instashow

Upptäck interaktiva presentationer med BenQ InstaShow!

BenQ produktnyheter

BenQ-projektorer: imponerande upplösning för alla användningsområden

Här hittar du det breda utbudet av hemmabioprojektorer, företagsprojektorer och många andra modeller från BenQ. De olika funktion erna i serien täcker ett brett spektrum av krav och användningsområden, så att det finns en lämplig lösning för varje idé. Hitta den optimala BenQ-projektorn för din idé!

Kombinationen av användarvänlighet, hög bildkvalitet och en enkel design kännetecknar projektorerna från BenQ. Detta gör dem särskilt populära för hemmabiotillämpningar, konferensrumslösningar men även för klassrum. De olika projektorserierna erbjuder alla specifika fördelar och funktioner för olika behov

besprechungsraum-beamer-tisch
kinder-beamer-interaktiv

Vår kalkylator för projektionsområdet visunext

Med vår kalkylator för projektionsyta kan du snabbt och enkelt bestämma projektionsavstånd och bildstorlek för alla projektorer.

Beräkning av projektionsområdet

BenQ-projektorns höjdpunkter

Hög prestanda med bildskärmar från BenQ

BenQ erbjuder ett brett utbud av bildskärmar för en mängd olika arbetsuppgifter. Med olika funktioner, t.ex. ögonvårdsteknik, är de utformade för ett brett spektrum av arbetsmiljöer. Upptäck rätt BenQ-monitor för dina behov:

BenQ har under många år varit en av de mest populära tillverk arna av bildskärmar och har sedan starten lanserat många olika bildskärmar för olika användare på marknaden. Monitorerna finns idag ofta på kontor, i skolor men även för privat bruk, t.ex. för hemmakontor eller speltillämpningar.

De olika bildskärmsserierna erbjuder olika funktioner och fördelar för att passa olika områden:

homeoffice-mutter-kind
monitor-fotograf-benq

Vad är Eye Care Technology?

Att använda bildskärmar under långa perioder kan orsaka betydande belastning på ögonen. Särskilt ljusstarka skärmar i svagt upplysta rum kräver mycket energi från ögonen för att fokusera, vilket kan leda till huvudvärk och suddig syn.

För att undvika dessa obehagliga symptom har BenQ utvecklat Eye Care Technology. Denna innovativa teknik syftar till att minimera belastningen på ögonen och förhindra trötthet. BenQs Eye Care Technology kombinerar olika tekniker för att säkerställa optimalt skydd för dina ögon:

eye-care-technologie

Flimmerfri teknik

Den här tekniken förhindrar flimmer på skärmen och skyddar ögonen från extrem belastning.

Filter för blått ljus

Skärmarna filtrerar det skadliga blå ljuset från displayen utan att göra skärmen gulaktig.

Teknik för intelligent ljusstyrka

Monitorn anpassar sig till ljusförhållandena i arbetsmiljön med hjälp av en omgivningssensor.

BenQ bildskärm Highlights

BenQ InstaShow: presentera utan att tveka

Överför innehåll från din enhet till en central skärm i rummet och gör dina möten mer effektiva och ändamålsenliga!

Fördelarna med att presentera trådlöst med BenQ InstaShow

BenQ-skärmar: lämpliga för digital skyltning, evenemang och undervisning

Upplev produktivt arbete och presentation med BenQ-skärmar. Med fantastisk bildkvalitet, levande färger och pålitlig prestanda är BenQ-skärmar den perfekta lösningen för evenemang, klassrum och mötesrum.

BenQ_Showroom_4

Upptäck mångfalden av bildskärmar från BenQ

BenQ presenterar ett brett utbud av skärmar som är idealiska för digital skyltning. Skärmarna varierar i storlek för att ge den perfekta skärmen för alla tillämpningar, och varje modell har enastående bildkvalitet och robust konstruktion. De erbjuder också flera anslutningsmöjligheter för sömlös integrering i olika miljöer.

De olika BenQ-skärmmodellerna har individuella funktioner och fördelar som passar ett brett spektrum av tillämpningar. Upptäck den perfekta modellen nu för att förverkliga din idé:

digital-signage-mode-einzelhandel

Smarta skyltdisplayer

Smart Signage-skärmarna är idealiska för att spridainformation inom olika sektorer som hotell- och restaurangbranschen, utbildning, detaljhandel och många fler. Med sin höga bildkvalitet och livfulla färger skapar de en hög grad av uppmärksamhet bland betraktarna.
digital-signage-interaktiv-frau-m__belhaus

Interaktiva skyltar

Som namnet antyder är den interaktiva skyltdisplayen särskilt utformad för att användarna ska kunna styra innehåll och information med touch. Denna funktion är särskilt användbar i detaljhandeln eller större köpcentrum, på mässor och evenemang, men också i utbildningsinstitutioner och företag.
display_interaktiv_schule_klassenraum

Interaktiva pekskärmar

Interaktiva pekskärmar är särskilt populära inom utbildnings- och företagssektorn. De olika verktygen och displaytillbehören, t.ex. penna och fjärrkontroll, skapar en produktiv arbetsatmosfär.

BenQ Display Highlights

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi lägger stor vikt vid att du ska bli nöjd och utbildar oss regelbundet om BenQ-produkter så att vi kan besvara dina frågor på ett tillförlitligt sätt.
Skicka oss gärna ett e-postmeddelande eller ring oss!