celexon-header

celexon varumärkesvärld på visunext

Upptäck skärmar, monteringssystem, dokumentkameror och många fler produkter från celexon!

celexon står för ett starkt varumärke och smarta AV-lösningar!

Starka - Oavsett om det gäller beamerskärmar, projektor- och displayfästen, visualiserare eller signalhanteringsenheter är alla celexon-produkter stabila, tåliga och utformade för intensiv användning. Stark och konsekvent prestanda är kärnan i varje celexon-produkt.

Smart - En liten detalj eller en viktig produktfunktion, varje celexon-produkt kombinerar alla funktioner i en väl genomtänkt, flexibel AV-lösning för alla applikationer. Alltid fokuserad på det väsentliga, alltid uppdaterad, innovativ och smart!

I över 15 år har celexons AV-produkter stått för utmärkt kvalitet och funktionalitet. Den positiva responsen från våra kunder och partners är enorm - både från de privata användarna av våra produkter och från företagskunder och offentliga kunder.celexon står för ett starkt varumärke och smarta AV-lösningar!

produktnyheter från celexon

celexon skärmar på visunext

Med ett enormt produktsortiment av högkvalitativa projektordukar hittar du allt du behöver för kontrastrika, färgstarka och detaljerade projektioner på celexon!

celexon erbjuder som skärmtillverkare en stor portfölj av olika skärmar. Från rullskärmar för privatkunder till motoriserade skärmar för konferensrum och stora mobila skärmar, celexons skärmportfölj erbjuder rätt beamerskärm för alla användare.

celexon skärm höjdpunkter

celexon dokumentkameror på visunext

Dokumentkameran från celexon är den optimala lösningen för skolor och andra utbildningsinstitutioner. Med Visualizer kan du filma innehåll från läroböcker till tredimensionella objekt och skicka bilden till en projektor eller display.

Dokumentkameror har etablerat sig som viktiga verktyg i utbildningsinstitutioner. Dokumentkamerorna celexon DK500 och DK800 erbjuder innovativa lösningar för lärare och elever för att optimera undervisnings- och inlärningsprocessen. De öppnar upp för nya möjligheter att presentera undervisningsmaterial och information på ett visuellt tilltalande och interaktivt sätt. DK500 och DK800 ger skarpa bilder tack vare hög upplösning, snabb autofokus och kraftfulla zoomfunktioner. Den enkla plug-and-play-installationen gör att du snabbt och enkelt kan installera kamerorna i ditt klassrum.

En annan fördel med celexons dokumentkameror är deras mångsidiga användningsområden. Lärare kan presentera undervisningsmaterial som böcker, arbetsblad eller tredimensionella objekt i realtid och samtidigt markera viktig information. Studenter drar nytta av möjligheten att presentera sitt eget arbete och diskutera det tillsammans med sina klasskamrater. Investera i framtiden för din utbildningsinstitution med celexon DK500 och DK800 dokumentkameror och upplev skillnaden själv.

celexon signalhantering vid visunext

Dokumentkameran från celexon är den optimala lösningen för skolor och andra utbildningsinstitutioner. Med Visualizer kan du filma innehåll från läroböcker till tredimensionella objekt och skicka bilden till en projektor eller display.

celexons kablar och adaptrar står för högsta kvalitet, kompatibilitet och ett utmärkt förhållande mellan pris och prestanda. De är den perfekta lösningen för olika användningsområden, såsom affärsmiljöer, utbildningsinstitutioner och privat bruk. Med ett omfattande urval av kablar och adaptrar uppfyller celexon alla krav på moderna anslutningslösningar.

celexon kablar och adaptrar

Celexons kablar och adaptrar uppfyller alla krav på moderna anslutningslösningar och erbjuder många fördelar för användarna. Deras höga kvalitet, mångsidighet och rättvisa förhållande mellan pris och prestanda gör dem till det optimala valet för alla som letar efter pålitliga och hållbara kablar och adaptrar.

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.
Rådgivning i realtid
Rådgivning och kontakt