elmo-hersteller-header

ELMO varumärkesvärld på visunext

Upptäck dokumentkameror och många fler produkter från ELMO!

ELMO grundades för flera decennier sedan och har sedan dess gjort en imponerande historia inom dokumentkamerateknik. Varumärket har gjort sig känt för innovation, excellens och kvalitet. Med en passion för visuell kommunikation utvecklar ELMO högkvalitativa dokumentkameror som möjliggör exakt och detaljerad presentation av innehåll. Genom ständig forskning och utveckling är ELMO idag en pålitlig och välrenommerad tillverkare inom skolor, universitet, företag och andra sektorer.

Fördelarna med att använda ELMO-produkter ligger i den förstklassiga bildkvaliteten, den användarvänliga driften och de mångsidiga användningsmöjligheterna. Fördjupa dig i ELMOs värld och förbättra din visuella kommunikation med innovativa lösningar

ELMO-produktens höjdpunkter

Dokumentkameraserien Elmo

Det finns olika serier av ELMO dokumentkameror, t.ex:

circle-elmo-l-serie

ELMO L-serien

L-serien är utformad för användning i stora rum och arenor. Den har kraftfull optik och mångsidiga anslutningsmöjligheter för att säkerställa en tydlig och detaljerad bild även i krävande miljöer.

circle-elmo-px-serie

ELMO PX-serien

PX-serien erbjuder avancerade funktioner och högre upplösning för ännu mer exakt visning av dokument och objekt. Den är idealisk för professionella presentationer, tekniska tillämpningar och vetenskapliga ändamål.
circle-elmo-mx-serie

ELMO MX-serien

MX-serien kännetecknas av sin kompakta storlek och mångsidighet. Den är särskilt väl lämpad för användning i klassrum, utbildningsrum och små kontor
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.