epson-eb-2250u-hersteller-16_9

Epsons varumärkesvärld på visunext

Upptäck projektorer och många fler produkter från Epson!

Som en av de ledande tillverkarna erbjuder Epson ett imponerande utbud av projektorer som glädjer både privat- och företagskunder. Dra nytta av enastående kvalitet, tillförlitlighet och användarvänlig teknik som gör Epson till den föredragna partnern för dina kontors- och hemtillämpningar. Dyk ner i vårt omfattande Epson-sortiment och upplev innovation, effektivitet och kundnöjdhet på högsta nivå.

Innehåll

Epson grundades 1942 i Japan och har etablerat sig som en av de ledande tillverkarna av skrivare, projektorer och bildlösningar för företags-, utbildnings- och konsumentmarknaderna. Epsons breda produktsortiment innehåller en mängd innovativa lösningar som uppfyller de höga krav som ställs i den moderna teknikvärlden. Epsons utmärkande drag är kombinationen av förstklassig kvalitet, avancerad teknik och miljövänliga lösningar. Varumärket är särskilt känt för sina högkvalitativa bläckstråleskrivare, kraftfulla projektorer och exakta scanners, som säkerställer effektiva och tilltalande resultat i professionella tillämpningar såväl som inom utbildningssektorn.

På visunext.co.uk hittar du det omfattande Epson-sortimentet till attraktiva priser. Våra experter hjälper dig att välja rätt produkt för dina individuella behov. Fördjupa dig i Epsons värld och dra nytta av toppmodern teknik och högkvalitativa lösningar som tar ditt arbete till en ny nivå

Epsons produktnyheter

Epson-projektorer: Briljant bildkvalitet för alla tillfällen

Här hittar du allt från kompakta instegsprojektorer till hemmabioprojektorer och high-end-lösningar. Epson lägger särskild vikt vid att nästan alla komponenter i projektorerna tillverkas i egen regi. Särskilt Epsons hemmabio- och businessprojektorer har ofta utsetts till testvinnare. Vår utbildade personal hjälper dig gärna att hitta en lämplig Epson-projektor!

Epson, en av världens ledande tillverkare av projektorer, erbjuder ett omfattande sortiment av projektorer för en mängd olika användningsområden. Med en kombination av förstklassig bildkvalitet, hög tillförlitlighet och användarvänliga funktioner har Epson-projektorer etablerat sig som det bästa valet för hemmabioentusiaster, företag och utbildningsinstitutioner.

De olika serierna av Epson-projektorer erbjuder alla specifika fördelar och funktioner som är skräddarsydda för individuella krav:

Sammantaget ger Epsons projektorer imponerande valuta för pengarna och uppfyller behoven hos både hemanvändare och företagsanvändare. Med sitt breda utbud av projektorserier ser Epson till att varje användare kan hitta rätt lösning för sina behov och dra nytta av en optimal tittarupplevelse.

Oavsett om du vill sätta upp en liten hemmabio, hålla en stor presentation eller skapa en interaktiv inlärningsupplevelse gör du alltid rätt val med en Epson-projektor. Upptäck de många möjligheterna med de olika Epson-projektorserierna och njut av briljant bildkvalitet, tillförlitlighet och användarvänlighet i en och samma enhet.

Epson projektorer höjdpunkter

Optimala projektioner med hjälp av beräknaren för projektionsytan visunext

Med vår kalkylator för projektionsytor kan du snabbt och enkelt bestämma det optimala projektionsavståndet och den lämpliga bildstorleken för din projektion.

Beräkning av projektionsområdet

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.