iiyama-bild

iiyamas varumärkesvärld på visunext

Upptäck monitorer, displayer och många fler produkter från iiyama!

Upptäck iiyamas värld och upplev innovativa bildskärmslösningar. Som ett välkänt varumärke erbjuder iiyama ett brett utbud av högkvalitativa monitorer och pekskärmar för olika användningsområden som kontorsarbete, spel, digital skyltning och mer.

Dra nytta av den enastående bildkvaliteten, pålitliga prestandan och avancerade tekniken som gör iiyama till ett pålitligt val.

Innehåll

Iiyama grundades 1973 och har sedan dess spelat en viktig roll inom bildskärmsindustrin. Företaget började som en tillverkare av svartvita TV-apparater och har med tiden utvecklats till en välkänd leverantör av högkvalitativa bildskärmar.

Genom kontinuerlig innovation och engagemang för kvalitet har iiyama gjort sig ett namn och står idag för pålitliga och högpresterande bildskärmar. Iiyamas mångåriga erfarenhet återspeglas i varje produkt och erbjuder fördelar som utmärkt bildkvalitet, exakt färgåtergivning och ergonomisk design. Upptäck de många användningsområdena för iiyamas bildskärmar, oavsett om det gäller spel, kontor eller den kreativa sektorn, och upplev en oöverträffad visuell prestanda.

iiyama produkthöjdpunkter

Produktserien iiyama display

iiyama bildskärmar

Med över fyra decenniers erfarenhet har iiyama blivit ledande inom bildskärmsindustrin. Deras övergång från CRT-monitorer till modern LCD- och LED-teknik visar deras anpassningsförmåga och önskan att alltid ligga i framkant av tekniken. Kvaliteten och precisionen hos deras bildskärmar är erkända över hela världen, vilket gör dem till ett förstahandsval för både proffs och entusiaster.

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.