lg-hersteller-16_9

LG:s varumärkesvärld på visunext

Upptäck beamers, displayer, LED-väggar och många fler produkter från LG!

Upptäck den imponerande världen av LG-produkter på visunext - experten för audiovisuella lösningar! Hos oss hittar privatkunder, företagskunder och offentliga institutioner ett brett utbud av högkvalitativa produkter som kommer att förbättra varje arbetsplats, utbildningsinstitution eller hem.

Innehåll

LG grundades ursprungligen 1958 som Goldstar, men har fortsatt att utvecklas och är nu en branschledare.

Inom TV-segmentet sätter LG standarder med banbrytande teknik som OLED och NanoCell, som garanterar förstklassig bildkvalitet och en hisnande tittarupplevelse. Inom segmentet för hushållsapparater inspirerar LG också med ett omfattande utbud av kylskåp, tvättmaskiner, torktumlare och mycket mer som uppfyller de högsta kraven.

Varumärket LG står för kvalitet, innovation och banbrytande teknik. Med en LG-produkt får du alltid en pålitlig och hållbar lösning. LG ägnar särskild uppmärksamhet åt miljövänlighet och hållbarhet och strävar efter det ambitiösa målet att uppnå CO2-neutralitet senast 2030.

LG:s viktigaste produkter

LG-projektor: stora bilder för hemmabio och mötesrum

Upptäck de imponerande LG-projektorerna! LG:s omfattande expertis inom produktion av LED-projektorer möjliggör förstklassiga projektionslösningar.

Speciellt med LG:s affärsprojektorer förlitar sig företaget på innovativ energibesparande teknik och sticker därmed ut från konkurrenterna. Som ett resultat drar du nytta av effektiv och miljövänlig presentationsteknik som är skräddarsydd exakt för dina affärsbehov.

Förutom ett brett utbud av beamers för företagssektorn erbjuder LG också fascinerande lösningar för hemmabio. Låt dig inspireras av Full HD Laser Beamers med den moderna BrilliantColor-tekniken och njut av en oförglömlig bioupplevelse i ditt eget hem.

Upptäck de många användningsområdena och fördelarna med LG:s projektorer, utformade specifikt för olika behov och krav. Från laser-TV-projektorer till 4K- och Full HD-hemmabioprojektorer,mobila projektorer och affärsprojektorer, LG erbjuder ett omfattande utbud av projektionslösningar för att ge dig en uppslukande visuell upplevelse i alla situationer. Se själv den enastående kvaliteten och prestandan hos LG:s projektorer och hitta den perfekta modellen för dina individuella behov.

Vår kalkylator för projektionsområdet visunext

Med vår beräknare för projektionsyta kan du snabbt och enkelt bestämma projektionsavstånd och bildstorlek för alla beamer.

Beräkning av projektionsområdet

LG Beamer Highlights

LG-skärmar på visunext

Upptäck det imponerande utbudet av LG:s bildskärmsserier som uppfyller olika krav inom olika användningsområden.

Från professionella fristående displayer, videoväggar, utomhus- och fönsterdisplayer till stretch- och interaktiva pekskärmar - LG erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa displaylösningar som är skräddarsydda för behoven hos företag, utbildningsinstitutioner och offentliga utrymmen.

Låt dig inspireras av den utmärkta kvaliteten och prestandan hos LG:s bildskärmsserier och hitta den perfekta modellen för att uppfylla dina individuella krav.

LG Display Highlights

LG-bildskärmar på visunext

Upptäck de många fördelarna och användningsmöjligheterna med LG:s bildskärmsserier, som är skräddarsydda för olika behov och krav.

Oavsett om det gäller ergonomiska skärmar för maximal komfort, widescreen-skärmar för kreativa proffs, gamingskärmar för en gripande spelupplevelse, högupplösta skärmar för exakt bildredigering eller prisvärda Full HD-skärmar för vardagsbruk - LG erbjuder rätt lösning för varje applikation. Låt dig inspireras av den enastående kvaliteten och prestandan hos LG:s bildskärmar och hitta den perfekta modellen för dina individuella behov.

Med LG:s ergonomiska monitorer i Ergo-serien får du en anpassningsbar lösning som ger optimal arbetsställning och maximal komfort - perfekt för kontor, hemmakontor och professionella miljöer där ergonomi och produktivitet är av största vikt.

Upplev en omslutande widescreen-upplevelse med LG:s 21:9 Ultrawide Series-monitorer, perfekta för kreativa proffs eller multitasking-entusiaster som letar efter extra arbetsyta eller för att använda flera applikationer samtidigt.

LG:s spelmonitorer i Ultragear-serien är särskilt anpassade för spelares behov och erbjuder höga uppdateringsfrekvenser, snabba svarstider och fantastiska färger för att säkerställa en uppslukande och smidig spelupplevelse.

Otroliga detaljer, levande färger och knivskarpa bilder är kännetecknen för LG:s Ultrafine Series UHD/QHD-monitorer, perfekta för grafiska formgivare, fotografer, videoredigerare eller andra kreativa användare som är beroende av exakt färgåtergivning och högsta upplösning.

LG:s Full HD-bildskärmar i M-serien erbjuder mångsidighet och enastående bildkvalitet till ett överkomligt pris och är idealiska för daglig användning på kontor, hemmakontor eller som en andra bildskärm.

Tack vare avancerad OLED-teknik sätter LG OLED-monitorer nya standarder när det gäller bildkvalitet, färgåtergivning och kontrast, vilket gör dem särskilt lämpliga för professionella användare och krävande hemanvändare som letar efter en oöverträffad visuell upplevelse.

LG:s bildskärmar - höjdpunkter

LG LED-väggar på visunext

LG LED Walls erbjuder en imponerande kombination av fördelar som gör dem till ett förstahandsval för professionella presentationer, skyltfönster, evenemang eller uppslukande hemmabioupplevelser. Den exceptionella bildkvaliteten, som visar sig i livfulla färger och skarpa bilder, ger en imponerande tittarupplevelse även i dagsljus eller i starkt upplysta miljöer.

Fördelarna med LED-väggar

Den modulära konstruktionen möjliggör en hög grad av flexibilitet i utformningen av skärmstorlekar och former, så att skärmarna kan anpassas individuellt till de specifika kraven och rumsliga förhållandena. Oavsett om det gäller videoväggar i storformat, böjda skärmar eller kreativa installationer - med LG LED Walls finns det praktiskt taget inga gränser för dina idéer.

LG LED Walls är också utformade för enkel installation och underhåll. De modulära panelerna är lätta att montera och demontera, vilket påskyndar installationsprocessen och förenklar underhållet. Samtidigt erbjuder de högkvalitativa LED-komponenterna en lång livslängd och minskar underhållet, medan energieffektiva LED säkerställer lägre strömförbrukning och minimerar driftskostnader och miljöpåverkan.

Den höga synligheten och de breda betraktningsvinklarna ger en bekväm tittarupplevelse för publiken, eftersom färger och bildkvalitet bibehålls även vid betraktningsvinklar i sidled. LG LED Walls finns också i en mängd olika utföranden som är anpassade till olika miljöförhållanden för att säkerställa en optimal bild i alla situationer.

LG LED Walls imponerar med sin utmärkta bildkvalitet, flexibilitet, enkla installation och underhåll, hållbarhet, energieffektivitet och anpassningsförmåga till olika miljöförhållanden, vilket gör dem till det perfekta valet för ett brett spektrum av tillämpningar.

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.
Rådgivning i realtid
Rådgivning och kontakt