projecta-hersteller-header

Projecta-varumärkets värld på visunext

upptäck Projectas skärmar och många fler produkter!

Upptäck de mångsidiga projektionslösningarna från Projecta, det ledande varumärket för högkvalitativa projektionsdukar. Med ett brett utbud av produkter, inklusive manuella och motoriserade dukar, inramade dukar ochakustiskt transparenta dukar, har Projecta rätt lösning för varje tillämpning.

Oavsett om det gäller hemmabio, konferensrum eller evenemangslokaler erbjuder Projecta skärmar fantastisk bildkvalitet och en uppslukande projektionsupplevelse. Upplev det bästa inom projektionsteknik och upptäck våra produkter redan idag

1952 grundades det välkända varumärket Projecta, som sedan dess har varit en pionjär inom projektionsindustrin. Med passion och innovativ anda har Projecta blivit världsledande inom projektionslösningar. Grundandet av Projecta var en milstolpe i branschen, eftersom de introducerade innovativ teknik och högkvalitativa material för att skapa projektionsdukar i världsklass . Idag är Projecta synonymt med kvalitet, tillförlitlighet och förstklassig bildkvalitet.

leinwand_montage

Hitta rätt skärm för din hemmabio eller ditt konferensrum nu

Stor nedstigningsanordning i Electrol-serien

Descender Large Electrol-serien från Projecta erbjuder imponerande motoriserade skärmar med top-down-rörelseteknik. Med denna serie kan du få dina projektioner att sträcka sig från taket på ett smidigt och elegant sätt. Skärmarna finns i olika storlekar och format och erbjuder förstklassig bildkvalitet. Descender Large Electrol-skärmarna är idealiska för konferensrum, klassrum, hemmabio och andra applikationer där det krävs en diskret installation. Njut av en omslutande projektionsupplevelse med Projectas Descender Large Electrol-serie.

DescenderPro SightLine-serien

DescenderPro SightLine-serien från Projecta erbjuder innovativa motoriserade bildskärmar med integrerad kabelstyrningsteknik. Denna serie möjliggör en exakt och tyst nedåtgående rörelse av skärmarna. DescenderPro SightLine-skärmarna finns i olika storlekar och format och ger en knivskarp bildkvalitet. De är perfekta för konferensrum, presentationer, utbildning och hemmabio där det krävs en förstklassig projektionsupplevelse. Fördjupa dig i fantastisk visualisering med Projectas DescenderPro SightLine-serie.

ProScreen CSR-serien

Projecta ProScreen CSR-serien erbjuder högkvalitativa manuella siktar med returmekanism. Med det integrerade CSR-systemet (Controlled Screen Return) kan duken rullas upp smidigt och på ett kontrollerat sätt. CSR-skärmarna finns i olika storlekar och format och ger en jämn bildåtergivning och är enkla att använda. De är idealiska för konferensrum, klassrum, hemmabiografer och andra applikationer där en manuellt manövrerad skärm önskas. Njut av exceptionell bildkvalitet och bekvämlighet med Projecta ProScreen CSR-serien

FullVision-serien

Projecta FullVision-serien har ramlösa och heltäckande projektionsytor med en modern, minimalistisk design . De breda betraktningsvinklarna gör den idealisk för projicering på ultrakorta avstånd. HD Progressive-ytorna garanterar en briljant bildkvalitet. Dessutom gör det innovativa monteringssystemet installationen snabb och enkel. Det flexibla formatet gör den till det perfekta valet för individuella rumskoncept.

Vår kalkylator för projektionsområdet visunext

Med vår kalkylator för projektionsyta kan du snabbt och enkelt bestämma projektionsavstånd och bildstorlek för alla projektorer.

Beräkning av projektionsområdet

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

har du fortfarande obesvarade frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt, vänligen lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.