samsung-hersteller-16_9

Samsungs varumärkesvärld på visunext

Upptäck displayer, LED-väggar och många fler produkter från Samsung!

Upptäck den imponerande världen av Samsung-produkter på visunext - experten på audiovisuella lösningar! Hos oss hittar privatkunder, företagskunder och offentliga institutioner ett brett utbud av högkvalitativa produkter som kommer att förbättra varje arbetsplats, utbildningsinstitution eller hem.

Innehåll

Samsung Electronics grundades i Sydkorea 1969 och utvecklades snabbt till en av världens ledande teknikkoncerner. Samsung är specialiserat på elektronik, telekommunikation och digitala medier. Sedan 1980-talet har Samsung etablerat sig på den globala marknaden och är idag en av de största tillverkarna av teknisk utrustning.

Samsungs produktutbud sträcker sig från smartphones, surfplattor och bärbara enheter till hushållsapparater och audiovisuella lösningar som pekskärmar och fristående skärmar, monitorer, LED-väggar samt högtalare och soundbars. Denna mångfald gör det möjligt för kunderna att få tillgång till integrerad teknik och en sömlös användarupplevelse. Att välja Samsungs produkter innebär att välja kvalitet, hållbarhet och innovation - faktorer som alltid har gjort att företaget skiljer sig från sina konkurrenter.

samsungflipdualscreen

Upptäck möjligheterna med Samsung Flip!

Det klassiska blädderblocket och den traditionella griffeltavlan har spelat ut sin roll. I centrum för ett modernt möte, en föreläsning eller en lektion står nu ett digitalt blädderblock. Med funktioner som gör dina arbetsprocesser mer effektiva.

Samsung produktnyheter

Samsung skärmar: Imponerande bilder för skyltning och mötesrum

Upptäck det breda utbudet av digital signage och interaktiva skärmar. Oavsett om det gäller utomhusreklam, videoväggar, mötesrum eller klassrum - i upplösningar från Full HD till 8K UHD - erbjuder Samsung digitala skärmlösningar för alla ändamål. Med sin förstklassiga bildkvalitet och imponerande hållbarhet tar Samsungs skärmar för digital signage den traditionella tittarupplevelsen till en ny nivå och hjälper företag att presentera engagerande, informativt och underhållande innehåll. Samsung Flip Displays ger lärare de verktyg de behöver för att leverera ett nytt, avancerat sätt att lära ut. Med flera anslutningsmöjligheter, smart programvara och intuitiva funktioner visar Flip vägen till framtidens utbildning.

Samsungs pekskärmar är interaktiva skärmar som möjliggör direkt interaktion med digitalt innehåll. De finns i olika storlekar och utföranden och är lämpliga för användning i utbildningsinstitutioner, företag eller offentliga anläggningar. Samsungs Flip är känd för sitt intuitiva användargränssnitt, exakta touchigenkänning och utmärkta bildkvalitet. Samsung Flips imponerar med sin mångsidighet, användarvänliga funktioner och förmåga att främja samarbete och kreativitet i företag och skolor.

Samsung Display Highlights

Samsung LED-väggar på visunext

Samsung är känt för sina banbrytande underhållningsprodukter och har lika stora framgångar inom digital skyltning. Företaget erbjuder sofistikerade och noggrant utformade LED-vägglösningar som är hållbara och enkla att installera. Samsungs LED-väggar är idealiska för inomhus- och utomhusbruk och erbjuder överlägsna fördelar jämfört med konventionella videoväggar, såsom mer briljanta färger, högre upplösningar och imponerande ljusstyrka. Förlita dig på Samsung LED Walls för att förbättra ditt företag eller evenemang med livfulla och engagerande visuella upplevelser.

Fördelarna med en LED-vägg

Vilka är fördelarna med MicroLED-tekniken?

MicroLED-tekniken erbjuder ett antal övertygande fördelar jämfört med konventionell SMD-teknik (Surface Mounted Device) för LED-väggar. Tack vare sin betydligt mindre storlek möjliggör MicroLED högre pixeldensitet, vilket ger skarpare bilder och förbättrad detaljåtergivning. MicroLED förbrukar också mindre energi än SMD-lysdioder, vilket bidrar till lägre driftskostnader och grönare prestanda.

MicroLED-tekniken ger dessutom ett bredare färgomfång och mer exakt färgåtergivning, vilket resulterar i mer levande och realistiska bilder. De ger djupare svärta och ljusare vitt, vilket resulterar i ett högre kontrastförhållande och bättre bildkvalitet. Den snabba responstiden hos MicroLED minskar rörelseoskärpa och ger jämnare visning av snabba rörelser.

Den längre livslängden hos MicroLED jämfört med SMD-lysdioder beror på deras mindre storlek och effektivare värmeavledning. Dessutom ger MicroLED bättre betraktningsvinklar så att bilden fortfarande kan ses tydligt även från extrema vinklar. Slutligen minskar risken för inbränning vid långvarig statisk visning av innehåll tack vare den bättre värmeavledningen hos MicroLED jämfört med SMD-LED. Sammantaget är MicroLED-tekniken ett övertygande alternativ till SMD-tekniken och erbjuder många fördelar för LED-väggar.

Samsung bildskärmar på visunext

Som en av marknadsledarna inom bildskärmar erbjuder Samsung ett imponerande utbud av modeller som sticker ut från konkurrenterna med enastående funktioner. Den koreanska tillverkaren presenterar förstklassiga böjda monitorer, UHD-monitorer samt speciella affärs- och spelmonitorer som är skräddarsydda för användarnas individuella behov och krav. Med storlekar från 22" till 49" sätter Samsung nya standarder när det gäller bildkvalitet, design och prestanda, så att det finns en perfekt modell för varje användare. Välj Samsungs bildskärmar och dra nytta av enastående teknik och imponerande visuella upplevelser.

Samsung erbjuder rätt bildskärm för varje behov och tillämpning. A- och J-serierna med UHD- och WQHD-skärmar imponerar med sin enastående bildkvalitet som ger knivskarpa och detaljerade bilder - perfekt för krävande användare som förväntar sig det bästa från arbete till underhållning.

För passionerade spelare erbjuder Odyssey-serien dedikerade spelmonitorer med blixtsnabba svarstider, hög uppdateringsfrekvens och imponerande kontrastförhållande för att ta spelupplevelsen till en ny nivå.

F-serien innehåller Full HD-skärmar som kombinerar enastående bildkvalitet och kostnadseffektivitet, perfekt för daglig användning i både hem- och företagsmiljöer.

C-serien visar upp innovativa böjda bildskärmar som erbjuder en uppslukande tittarupplevelse genom att utöka synfältet för uppslukande underhållning och bekvämt arbete.

M7- och M8-serierna innehåller smarta bildskärmar som erbjuder sömlös anslutning och flera underhållningsalternativ genom att kombinera funktionerna hos en traditionell bildskärm med dem hos en smart TV - den perfekta lösningen för multifunktionella arbets- och vardagsrum.

För proffs erbjuder T-serien högkvalitativa bildskärmar som är utformade för tillförlitlighet, ergonomi och exakt färgåtergivning - perfekt för krävande design, fotografering och videoredigeringsuppgifter.

Välj Samsungs bildskärmar för enastående teknik, fantastiska visuella upplevelser och ett brett utbud av modeller som passar alla behov.

Samsung bildskärm Highlights

Samsung-projektor: uppslukande upplevelse hemma!

Samsungs laser-TV-projektorer är särskiltinriktadehemunderhållningsmarknaden och är ett imponerande alternativ till konventionella TV-apparater i hemmet. För en högupplöst bild rekommenderar vi att du kombinerar en Samsung laser-TV-projektor med en skärm med hög kontrast. Denna kombination garanterar en levande, skarp tittarupplevelse som kommer att imponera även på de mest kräsna tittarna. Förutom de många praktiska funktionerna har Samsungs projektorer också en attraktiv och elegant design som gör dem till ett iögonfallande tillskott i alla vardagsrum. Välj Samsungs projektorer för att ta din hemunderhållning till nästa nivå och njut av förstklassig bildkvalitet, funktionalitet och design.

Vår kalkylator för projektionsområdet visunext

Med vår kalkylator för projektionsyta kan du snabbt och enkelt bestämma projektionsavstånd och bildstorlek för alla projektorer.

Beräkning av projektionsområdet

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.