sony-hersteller-header

Sonys varumärkesvärld på visunext

Upptäck projektorer, bildskärmar och många fler produkter från Sony!

Upptäck den imponerande världen av Sony-produkter på visunext - din pålitliga partner för audiovisuella system! Vi erbjuder ett omfattande sortiment av kvalitetsprodukter för privatpersoner, företag och offentliga organisationer som förbättrar arbetsmiljöer, utbildningsinstitutioner och privata hem.

Innehåll

Sony, som grundades i Tokyo 1946, står för innovativ anda, kvalitet och teknisk perfektion. Med milstolpar som den första transistorradion på 50-talet, den legendariska Walkman 80-talet och banbrytande spelkonsoler som PlayStation har Sony format teknikens historia. Sony är hängivna "Kando"-filosofin - strävan efter attglädja kunderna på ett känslomässigt plan.

Oöverträffad teknisk expertis och uppriktigt engagemang för framsteg gör Sony till enunik aktör inom elektronikindustrin. Resultatet? Produkter som ger fantastiskaupplevelser till konsumenter över hela världen. Upptäck Sony - innovation, känsla och kvalitet i en och samma kombination.

Produktnyheter från Sony

Sony-projektorer: kraftfulla bilder för din personliga biopassion och professionella mötesrum.

Sony, den respekterade teknikledaren från Japan, definierar standarden i världen av installations- och affärsprojektorer. Oavsett om det gäller klassrum, auditorium eller kontor garanterar Sonys VPL-C- och VPL-F-serier fantastiska presentationer. De är pionjärer inom LCD-teknik och har skapat 3LCD BrightEra-projektorerna (som VPL-FHZ55) som ger lysande och exakta bilder även i utmanande ljusförhållanden - med stöd av en miljövänlig laserljuskälla.

Dessutom är Sonys VPL-H- och VPL-V-serier synonyma med förstklassiga hemmabioprojektorer. Med egenutvecklade SXRD-paneler levererar de oöverträffad bildkontrast och knivskarp rörelsedisplay för att ge dig en oförglömlig bioupplevelse i ditt eget vardagsrum.

Vår kalkylator för projektionsområdet visunext

Med vår kalkylator för projektionsyta kan du snabbt och enkelt bestämma projektionsavstånd och bildstorlek för alla projektorer.

Beräkning av projektionsområdet

Sony-projektorns höjdpunkter

Sony ställer ut på visunext

Tack vare sin omfattande expertis inom konsumentelektronik erbjuder Sony ett brett och sofistikerat utbud av bildskärmar. Sonys bildskärmar imponerar med utmärktljusstyrka och detaljerad 4K UHD-bildupplösning. Vissa utvalda modeller är även utrustade med OLED-paneler och integrerade mediaspelare.

Sonys bildskärmar rekommenderas särskilt för små och medelstora konferens- och mötesrum samt för digital skyltning inomhus. Dessa premiumskärmar kombinerar Sonys tekniska expertis med enastående visuell presentation, för bästa möjliga presentation av ditt innehåll.

Sony Display Highlights

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.