viewsonic-hersteller-header

ViewSonic varumärkesvärld på visunext

Upptäck projektorer, displayer och många fler produkter från ViewSonic!

Förbered dig på att fördjupa dig i en spektakulär värld av levande färger och exakta detaljer med ViewSonic. ViewSonic är ledande inom utvecklingen av banbrytande visuell teknik. Upptäck en omfattande kollektion som inte lämnar något övrigt att önska - 4K-monitorer med exakt upplösning, mötesrumsdisplayer, fantastiska projektorer och interaktiva pekskärmar som integreras sömlöst i kontorsmiljöer, utbildningsmiljöer eller din speluppsättning.

ViewSonic står för förstklassig kvalitet, tillförlitlighet och en design som är visuellt övertygande. Låt oss överraska dig med hur ViewSonic kan ta din visuella presentation till en ny nivå. Vill du veta mer? Upptäck ViewSonics imponerande produktsortiment!

Innehåll

ViewSonic grundades 1987 och har alltid stått för innovation och de högsta standarderna inom utvecklingen av visuell teknik. Varumärket är känt över hela världen för sina unika produkter, allt från högupplösta interaktiva skärmar till högkvalitativa projektorer och monitorer.

ViewSonic står för enastående kvalitet och varaktig tillförlitlighet. Företaget lägger stor vikt vid att utveckla produkter som imponerar med sin prestanda, funktionalitet och design. När du köper ViewSonic-produkter får du inte bara tillgång till den mest avancerade visuella tekniken, utan också till en exceptionell kundservice som garanterar att du blir nöjd.

Dessutom är vi som återförsäljare alltid tillgängliga för att se till att du väljer den mest lämpliga produkten för dina specifika behov. Låt dig inspireras av det fantastiska utbudet av ViewSonic-produkter och upptäck hur de kan revolutioneradina visuella upplevelser.

ViewSonic produktnyheter

ViewSonic-projektor: den smarta lösningen för den stora bilden

ViewSonic är specialiserat på tillverkning av konsumentelektronik och fokuserar särskilt på projektorer för företags- och hemmabiosektorn. Produktsortimentet omfattar i första hand DLP-projektorer, som med hjälp av den egna SuperColor-tekniken ger en realistisk och levande färgåtergivning.

Dessutom fokuserar ViewSonic särskilt på kortdistansprojektorer, som kännetecknas av sin flexibilitet och är särskilt lämpliga för rummed begränsat utrymme. ViewSonic har också en stark position inom hemmabiosektorn och är en av pionjärerna när det gäller att demonstrera användningen av laser-LED-hybridprojektorer, vilket utgör ett betydande framsteg i branschen. Våra kompetenta rådgivare ger dig gärna detaljerad information om ViewSonic-projektorer!

Vår kalkylator för projektionsområdet visunext

Med vår kalkylator för projektionsyta kan du snabbt och enkelt bestämma projektionsavstånd och bildstorlek för alla projektorer.

Beräkning av projektionsområdet

ViewSonic-projektorns höjdpunkter

ViewSonic bildskärmar: perfekt bildskärmslösning för kontor och skola

ViewSonic har utökat sin produktportfölj långt utöver projektorer och PC-monitorer till att omfatta imponerande displayer som är särskilt populära inom den kommersiella sektorn.

I synnerhet den hyllade IFP-serien kännetecknas av en hög nivå av interaktivitet. ViewSonics utbud av bildskärmar täcker ett brett spektrum av applikationer , inklusive digital skyltning, möten och utbildning. Varje skärm erbjuder upp till 4K UHD-upplösning för skarpa bilder och text. Skärmstorlekarna sträcker sig från kompakta 32" till imponerande 98" för större presentationer eller möten.

En särskild höjdpunkt är den integrerade myViewBoard-programvaran, som förvandlar varje ViewSonic-skärm till den perfekta plattformen för samarbete. Använd pekfunktioner, fleranvändarinteraktion och molnlagring för att samarbeta och dela idéer i realtid. Föreställ dig att du presenterar ditt nästa stora projekt på en skärm som denna - färgbriljansen, de skarpa detaljerna och den sömlösa interaktionen kommer att imponera på din publik. Det är mer än bara en skärm, det är ett verktyg som kan revolutionera hur du kommunicerar och samarbetar.

ViewSonic Display Highlights

ViewSonic-skärmar: för nybörjare, spelare och kreativa människor

Med ViewSonics mångsidiga utbud av bildskärmar kan du vara säker på att hitta rätt lösning för dina specifika behov.

ViewSonics grafikmonitorer har en fantastisk 4K UHD-upplösning och stödjer upp till 99% av Adobe RGB-färgrymden, vilket gör dem till förstahandsvalet för kreativa proffs och fotografer.

Business-monitorerna är utrustade med avancerade ergonomiska funktioner som höjdjustering och pivotjustering, vilket ger en tydlig och skarp bildskärm för produktiva arbetsdagar. Och för spelentusiaster är våra spelmonitorer utrustade med ultrasnabba uppdateringsfrekvenser på upp till 240 Hz och blixtsnabba svarstider för att maximera intensiteten i varje spelsession.

ViewSonic bildskärm Highlights

ViewSonic LED-väggar: för evenemang, möten och digital skyltning

Upplev framtidens visuella presentation med LED Walls.

Med enastående bildkvalitet, imponerande klarhet, levande färger och djup svärta är LED-väggar övertygande allroundprodukter för evenemang, reklamytor och mötesrum. Skapa storskaliga skärmar som visar upp ditt budskap på ett effektivt sätt.

Den avancerade tekniken ger en sömlös visningsupplevelse på stora ytor, perfekt för en mängd olika tillämpningar i företag eller offentliga utrymmen. De är också användarvänliga, hållbara och energieffektiva. Låt ViewSonic LED Walls revolutionera din visuella kommunikation och få ut ditt budskap på en stor, upplyst yta.

Fördelarna med en LED-vägg

ViewSonic LED väggbelysning

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.