Upplev en oöverträffad hemmabioupplevelse med celexons HomeCinema Plus-serie med högkontrastgolvsaxar. Fördjupa dig i en värld av imponerande bilder och fängslande filmer med levande färger och hisnande detaljrikedom. Upptäck fördelarna med denna innovativa projektionslösning som utformats speciellt för den privata hemmabioägaren.

Med celexon High Contrast Screen HomeCinema Plus-serien får du en förstklassig projektionsduk med ultrakort projektion och en storlek på 100-120 tum. Tack vare spännsystemet Tension rope är duken perfekt sträckt och garanterar en jämn och skrynkelfri projektionsyta. Fördjupa dig i knivskarpa bilder och njut av en visuell upplevelse i biokvalitet.

Att använda en golvduk med hög kontrast i din hemmabio ger dig många fördelar. Upplev en fantastisk bildkvalitet med levande färger, djup svärta och hög kontrast. Ultra-short throw-projektion innebär att du inte behöver sitta långt ifrån skärmen, vilket sparar utrymme och möjliggör flexibel installation.
Celexon HomeCinema Plus-skärmen imponerar inte bara med sin enastående bildkvalitet, utan också med praktiska funktioner. Tension-kabelns spänningssystem säkerställer att skärmen är perfekt plan, medan den robusta konstruktionen står för hållbarhet och stabilitet. Dra nytta av vår installationstjänst för enkel installation och vår leveransservice för bekväm shopping.

Missa inte chansen att upptäcka produkterna i celexon HomeCinema Plus-serien och ta din hemmabio till nästa nivå. Njut av oöverträffad bildkvalitet, enkel installation och förstklassig service. Beställ idag och upplev biostämning i dina egna fyra väggar.

Upptäck celexon HomeCinema Plus-serien nu på visunext.co.uk och förvandla ditt vardagsrum till en fantastisk hemmabio. Fördjupa dig i filmens värld och upplev dina favoritfilmer i en kvalitet som kommer att glädja dig. Beställ idag och gör din hemmabio speciell!