jabra_panacast_20_evolve2_30_uc_remote

Jabra produktrådgivning

Vad du bör veta innan du köper!

Med olika headset, högtalartelefoner, videokonferens- och webbkameraprodukter tillhandahåller Jabra de viktigaste komponenterna för en modern digital arbetsplats. Här kan du ta reda på vilka Jabra-produkter som bäst uppfyller dina krav. Vår guide kommer att hjälpa dig!

Innehåll

Varför köpa Jabra?

I över 150 år har Jabra varit en pionjär inom mikrofon- och headsetteknik för privat, affärsmässigt och medicinskt bruk. Det danska företaget använder nu också sin expertis för attutveckla moderna lösningar för videokonferenser och enhetlig kommunikation.

Jabra-headset för kontoret och hybridarbete

När det gäller att hitta ett lämpligt headset för kontoret eller hemmakontoret står du ofta inför ett stort urval av varumärken och modeller. Med Jabra gör du rätt val när det gäller effektivt hybridarbete.

Jabras headset är idealiska för dem som ofta har långa samtal eller tillbringar långa dagar framför skrivbordet. Deras anpassningsförmåga gör dem till den perfekta följeslagaren, oavsett miljö, och säkerställer problemfri kommunikation i alla situationer. Tack vare sin ergonomiska design erbjuder de kontinuerlig komfort, vilket gör dem särskilt lämpliga för långa användningsperioder.

Kort sagt är Jabras headsets den perfekta lösningen för alla som värdesätter tydlig kommunikation och elegant design.

Jabra presenterar två produktserier för användning i kontorsmiljö eller på privata arbetsplatser: Jabra Evolve2 och Jabra Engage.

jabra-evolve2-headsets-thumbnail

Jabra Evolve/Evolve2-serien vänder sig till alla som dagligen eller ofta använder UC-plattformar (unified communication) och förlitar sig på kommunikation via videokonferensprogram (Zoom, Meet, MS Teams etc.). Headseten i Evolve/Evolve2-serien är perfekt utformade för hybridarbete i synnerhet.

jabra-engage-headsets-thumbnail

Jabra Engage-serien har optimerats för användning i callcenters och hotlines för support. Serien vänder sig till användare som samtidigt använder både en fast telefon och andra enheter som surfplattor och bärbara datorer. Modellerna i Engage-serien har därför den bästa anslutningsmöjligheten mellan olika enheter.

Jabra-headset: Viktiga funktioner enkelt förklarade

Alla Jabra-headset har olika praktiska funktioner - upptäck de viktigaste funktionerna nu!

Att välja ett headset handlar om mer än bara de tekniska funktionerna. Allmänna egenskaper som bärkomfort och ljudkvalitet är också viktiga och kan vara avgörande för ett bra beslut. Låt dig övertygas av de unika egenskaperna hos Jabra-headset, som erbjuder en balanserad kombination av komfort, ljudkvalitet och innovativ teknik.

Hitta rätt headset för dig

Jämför kortfattade funktioner i JabraEvolve2-serien på ett överskådligt sätt och fatta rätt beslut för din tillämpning:


Evolve2 65 Flex
Evolve2 55
Evolve2 50
Evolve2 85
Evolve2 75
Evolve2 65
DesignOn-ear, huvudbandOn-ear, huvudbandOn-ear, huvudbandOn-ear, huvudbandPå-örat, pannbandPå-örat, huvudband
Aktiv brusreducering
x
Antal mikrofoner6-mikrofonteknik4-mikrofonteknik4-mikrofonteknik10-mikrofonteknik8-mikrofonteknik3-mikrofonteknik
Trådlösx
Integrerbar mikrofonarmxxx
AnslutningsmöjligheterBluetooth, USB-A eller USB-CBluetooth, USB-A eller USB-CBluetooth, USB-A eller USB-CUSB-A eller USB-CUSB-A eller USB-C

USB-A eller USB-C

Jabra handsfree-satser för kontoret

Med Jabra Speak-serien presenterar Jabra en högtalartelefon för kontoret som kan integreras perfekt i alla huddle rooms och mötesrum. Speak-enheternas kompakta hölje innehåller toppmodern teknik för modern affärskommunikation.

Jabra Speak handsfree-kit imponerar med sitt högkvalitativa ljud, som garanterar kristallklara samtal tack vare HD Voice. De har intuitiva kontroller som gör det möjligt för användare att svara på samtal, justera volymen eller stänga av ljudet - allt med en knapptryckning.

jabra-speak-thumbnail

Vad kännetecknar Jabra Speak-serien

För att hjälpa dig att snabbt hitta rätt Jabra Speak har vi sammanställt de bästa egenskaperna hos enskilda Speak handsfree-kit åt dig.

jabra_speak2_vollduplex
jabra-speak2-anwendung
jabra_speak2_meeting

Jabra Speak i en överblick

Speak2: Upptäck nu!

Jabra Speak2-serien imponerar med kristallklara samtal i alla miljöer. Oavsett om det är på kontoret, i hemmakontoret eller på resande fot - de kompakta och kraftfulla högtalartelefonerna erbjuder bästa möjliga ljudkvalitet och användarvänlighet. Microsoft Teams-certifiering och brusreducering säkerställer sömlös integration och ostörda samtal.

Speak2 75
Speak2 55
Speak2 40
Viktig funktionHögkvalitativt fullrange-ljud och 65 mm fullrange-högtalareFull-duplexljud för smidiga, naturliga samtal Röstutjämning säkerställer konsekvent volym för alla högtalare
Drifttidupp till 32 timmar (30 m avstånd)upp till 12 timmar (30 m avstånd)-
AnslutningsmöjligheterUSB C eller USB A, Bluetooth (endast för smartphone och surfplatta)USB C eller USB A, Bluetooth (endast för smartphone och surfplatta)USB C eller USB A

Upptäck höjdpunkterna med Jabras högtalartelefon!

Jabras videokonferenssystem: tydliga bilder, tydlig kommunikation

Videokonferenser, videotelefoni och kommunikation via digitala nätverk är numera en del av vår vardag, både på jobbet och hemma. Video- och ljudkvalitet spelar här en avgörande roll.

Med produktserien Jabra PanaCast presenterar Jabra tre videolösningar som uppfyller önskemålet om utmärkt bildkvalitet under videosamtal. I kombination med de handsfree-lösningar som finns i Jabra Speak-serien kommer du att uppleva en ny kultur för videosamtal och videokonferenser.

banner_jabra__videokonferenzsysteme

Jabra PanaCast 50

Jabra PanaCast 50 är en allt-i-ett-lösning för videokonferenser. Videokonferenssystemet är utformat som en video-soundbar och kombinerar både video- och ljudkomponenter.

jabra-panacast50-thumbnail

Vad är det som gör PanaCast 50 så speciell?

PanaCast 50 videobarsystem - perfekt för Microsoft Teams-rum

Med PanaCast 50 som videobarsystem kan nya deltagare läggas till, innehåll delas och ljudet justeras med en enkel knapptryckning. Detta möjliggörs av PanaCast Control pekskärmsplatta, från vilken hela mötet kan styras. BYOD (bring-your-own-device) stöds också. Det innebär att ett möte kan startas när du vill - den perfekta lösningen för hybrida arbetsmetoder!

Vanliga frågor om Jabra PanaCast 50

De integrerade komponenterna är utformade för rum som är upp till 4,5 x 6 meter stora.
Ja, det är möjligt att ansluta till bara en bildskärm, men det är också möjligt att ansluta till 2 bildskärmar parallellt. Systemet har en HDMI 1- och en annan HDMI 2-utgång för detta ändamål.
Som en allmän regel bör videobarer installeras ungefär i ögonhöjd för deltagarna i mötesrummet. Om detta inte är möjligt på grund av rumsliga förhållanden rekommenderar vi i allmänhet att videobaren monteras högre upp istället för att den installeras för lågt i rummet. Detta är det enda sättet att säkerställa att alla deltagare i rummet kan höras och framför allt ses.
Tillverkaren erbjuder ett brett sortiment av tillbehör till videobalken. Detta innebär att alla vanliga monteringsalternativ kan förverkligas. Väggmontering / skärmmontering / på bordsstativ
jabra-panacast-50-microsoft-loesung
jabra_panacast_50_anwendung

Jabra PanaCast

Jabra PanaCast är denkompakta videokonferenslösningen för små mötes- och konferensrum. Till skillnad från PanaCast 50 har den här modellen inga högtalare. Denna PanaCast-modell är dock betydligt mindre, vilket gör den lätt attinstallera ialla rum. För ljudutmatning rekommenderar vi handsfree-lösningar från Jabra Speak-serien.

jabra-panacast-thumbnail-yt

Vad är det som gör Jabra PanaCast så speciell?

jabra-panacast-whiteboard
jabra-panacast-setup

Jabra PanaCast 20

Jabra PanaCast 20 är en personlig videolösning/webbkamera. Designen är baserad på klassiska webbkameror. Följaktligen rekommenderas användningen av Jabra PanaCast 20 för den personliga arbetsstationen på ett kontor eller hemmakontor.

jabra-panacast20-thumbnail

Vad gör Jabra PanaCast 20 speciell?

jabra-panacast-20-webcam-setup
jabra-panacast-20-webcam

En överblick över Jabras konferenslösningar

Ta en titt på de kortfattade funktionerna i PanaCast-serien och optimera din konferensmiljö!

Våra rekommendationer för Jabra videokonferensprodukter

Förbättra din konferensupplevelse

För att skapa ett perfekt konferensrum krävs mer än bara förstklassiga produkter som de från Jabra. En sömlös och produktiv mötesmiljö kräver genomtänkt utrustning och noggrann planering .

Ta en titt på våra utvalda rekommendationer eller få personliga tips från våra experter.

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande några frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller mejl! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter nu.