jabra_panacast_20_evolve2_30_uc_remote

Jabra produktrådgivning

Vad du bör veta innan du köper!

Med ett utbud av headset, högtalartelefoner, videokonferenser och webbkameror erbjuder Jabra de viktigaste komponenterna för en modern digital arbetsplats. Ta reda på vilka Jabra-produkter som bäst uppfyller dina behov. Vår guide kommer att hjälpa dig!

Innehåll

Varför köpa Jabra?

Med en Jabra-produkt förväntar du dig inte bara den bästa tekniken och prestandan, utan också alltid högsta kvalitet på tillverkningen!

I över 150 år har Jabra varit enpionjär inom mikrofon- och hörlursteknologi för privat, affärs- och medicinsk användning. Den första brusreducerande mikrofonen utvecklades till exempel av Jabra. Det danska företaget tillämpar nu också sin expertis utvecklingen av moderna videokonferens- och enhetliga kommunikationslösningar.

banner_warum_jabra_kaufen

Jabra-headsets för fakturaret och hybridarbete

När det gäller att hitta ett lämpligt headset för fakturaret eller hemmafakturaret står du ofta inför ett enormt urval av märken och modeller. Jabra är en av de få leverantörer där du är säker på att göra rätt val. Detta beror på att varje Jabra-produkt är utformad för att uppfylla användarens behov.

banner_jabra_headsets_kopfh__rer_b__ro

För användning i fakturarsmiljö eller på den privata arbetsplatsen introducerar Jabra två produktserier: Jabra Evolve2 och Jabra Engage.

Vad du kan förvänta dig av Jabra headsets

Vad är viktigt i ett Jabra-headset? Förutom den goda ljudkvaliteten är det säkert den balanserade kombinationen av anslutningsmöjligheter, kompatibilitet, komfort och många funktioner.

banner_jabra_headsets_kopfh__rern

Läs här vad vi särskilt gillar med Jabras headset!

Jabra Headsets: Viktiga funktioner enkelt förklarade

Alla Jabra-headsetshar flera praktiska funktioner .Vissa funktioner, t.ex. ANC (Active Noise Canceling), förbättrar kvaliteten på ljudåtergivningen genom att filtrera bort externt buller. Andra, som PeakStop, skyddar permanent din hörsel från för höga ljudnivåer.

jabra_wichtige_features_einfach_erkl__rt

Här förklarar vi de mest populära funktionerna:

Jabra handsfree-satser för fakturaret

Med Jabra Speak-serien introducerar Jabra en högtalartelefon för fakturaret som kan integreras perfekt i alla grupprum och mötesrum. Speak-enheternas kompakta hölje innehåller toppmodern teknik för modern affärskommunikation.

Handsfree-kit

Jabra Speak handsfree-enheter är kompatibla med nästan alla populära UC-plattformar (Unified Communication): Microsoft Teams, Zoom, Google Meet och många fler. Speak-modulerna ansluts enkelt via Bluetooth eller kabel till bärbara datorer, surfplattor eller till och med fasta telefoner.

thumbnail_jabra_speak_710

Bandbredden för de flesta Jabra-headsets när du lyssnar på musik ligger ungefär i intervallet 20 Hz till 20 000 kHz. Detta är en typisk bandbredd för det mänskliga örat, där alla frekvenser kan uppfattas.

Bandbredden för talåtergivning är något mindre. Här täcks ett frekvensområde på cirka 150 Hz till 6800 kHz. Detta är dock ingen nackdel eftersom tal uppfattas bäst eller tydligast i detta frekvensområde. En liten bandbredd är också typisk för mikrofoner. Här är 150 Hz till 6800 kHz också typiskt.

Jabra Speak Series: Här är skillnaderna

För att hjälpa dig att snabbt hitta rätt Jabra Speak har vi sammanställt de viktigaste egenskaperna hos enskilda Speak handsfree-utrustningar.

De bästa egenskaperna hos Jabra Speak Series

Jabra videokonferenssystem

Videokonferenser, videotelefoni och kommunikation via digitala nätverk är numera en del av vår vardag, både på våra personliga arbetsplatser och i privata utrymmen. Video- och ljudkvaliteten spelar en avgörande roll i detta sammanhang: hur vi upplever och förstår varandra beror till stor del på den teknik som används och dess kvalitet.

banner_jabra__videokonferenzsysteme

Med produktserien Jabra PanaCast introducerar Jabra tre videolösningar som uppfyller kraven på utmärkt bildkvalitet vid videosamtal. I kombination med högtalarlösningarna i Jabra Speak-serien kan du uppleva videosamtals- och videokonferenskulturen på ett nytt sätt.

Jabra PanaCast 50

Jabra PanaCast 50 är en allt-i-ett-lösning för videokonferenser. Videokonferenssystemet är utformat som en video soundbar och kombinerar både video- och ljudkomponenter.

banner_jabra_panacast_50
videokonfkamera-nobubble

PanaCast 50 har en multikamera med 4K UHD-bildupplösning och ett panoramiskt synfält på 180°. Detta garanterar en attraktiv bild och att alla mötesdeltagare alltid är synliga. Genom att sömlöst sammanfoga tre individuella kameravyer förblir den övergripande bilden i stort sett fri från starka perspektivförvrängningar.

Icon högtalare

PanaCast 50 är den enda av de tre PanaCast-kamerorna som har kraftfulla inbyggda högtalare och mikrofoner. Därför räcker det med att installera en enda enhet för att starta professionella videokonferenser. Vi rekommenderar videokonferenssystemet PanaCast 50 för användning i rum på upp till 4,5 x 4,5 meter.

zoom-nobubble

Jabra Intelligent Zoom och Virtual Director förbättrar dynamiken i videokonferenser. Båda funktionerna reagerar på talarnas och mötesdeltagarnas rörelser tack vare avancerad AI och justerar bilddelen och zoomen därefter.

thumbnail_panacast50
jabra_panacast__50_462x277-removebg-preview

Jabra PanaCast 50

 • Allt-i-ett-lösning för videokonferenser
 • Multi-kamera 13MP 4K UHD 30fps (latensfri 180° synfält)
 • kompatibel med alla UC-plattformar (t.ex. Zoom, MS Teams etc.)
 • 24 timmars personräkning (rumsanalys via Jabra Xpress)
 • olika fästalternativ
 • virtuell direktör
 • Full duplex-ljud

Jabra PanaCast

Jabra PanaCast är den kompakta videokonferenslösningen för små mötes- och konferensrum. Till skillnad från PanaCast 50 har den här modellen inga högtalare. Å andra sidan är den här PanaCast-modellen betydligt mindre, vilket gör att den enkelt kan installeras i vilket rum som helst. För ljudutgång rekommenderar vi handsfree-lösningar i Jabra Speak-serien.

banner_jabra_panacast
videokonfkamera-nobubble

Precis som PanaCast 50 är PanaCast utrustad med en multikamera med 4K UHD-bildupplösning och ett panoramiskt synfält på 180°.

Jabra Intelligent Zoom-funktionen används även här: den känner av alla deltagare i rummet och justerar bilddelen därefter.

Ikon enkel användning

PanaCast erbjuder en annan unik funktion med PanaCast Whiteboard-funktionen. Den analoga whiteboardtavlan som finns i ett rum läggs in i mötet med hjälp av smart AI. Ta reda på vad det är och hur du kan använda det i den här videon.

jabra_panacast__462x277-removebg-preview

Jabra PanaCast

 • kompakt lösning för videokonferenser
 • Multi-kamera 13MP 4K UHD 30fps (latensfri 180° synfält)
 • kompatibel med alla UC-plattformar (t.ex. Zoom, MS Teams etc.)
 • 24 timmars personräkning (rumsanalys via Jabra Xpress)
 • Microsoft Teams-certifierad
 • intelligent zoom
 • PanaCast whiteboard

Jabra PanaCast 20

Jabra PanaCast 20 är en personlig videolösning/webkamera. Designen här är baserad på klassiska webbkameror. Följaktligen rekommenderas användningen av Jabra PanaCast 20 för den personliga arbetsplatsen på ett fakturar eller hemmafakturar.

banner_jabra_panacast_20
videokonferenz-nobubble

Jabra PanaCast 20 har en 4K UHD-kamera med otroliga detaljer. Den intelligenta ljusoptimeringen hjälper till vid dåliga ljusförhållanden. Den justerar bilden så att personen framför kameran alltid är väl upplyst och lätt att se.

persoenliches-gespraech-nobubble

Jabra PanaCast 20 har också den intelligenta zoomfunktionen. Den justerar bilden så att bilddelen alltid är optimalt anpassad till högtalaren.

screen-mirror-nobubble

Med bild-i-bild-läget kan du dela en närbild i huvudfönstret medan du fortsätter presentationen i ett mindre fönster.

thumbnail_panacast20
kachel_monitore

Monitorer

kachel_green_screen

Gröna skärmar

kachel_schreibtisch

Ergonomiska skrivbord

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.