Logitech MeetUp: Allt-i-ett-konferenskamera för små rum!

Logitechs varumärkesvärld på visunext

Upptäck högkvalitativa videokonferenssystem från Logitech för ditt mötesrum!

Logitech är en världsledande tillverkare av konferensrumsutrustning, datortillbehör och kring utrustning som har utvecklat innovativa tekniker och produkter i mer än tre decennier. Logitechs produktsortiment omfattar en mängd olika produkter, inklusive konferenskameror, tangentbord, möss, webbkameror, headset, högtalare och mer.

Logitechs produkter är särskilt populära inom utbildnings- och företagssektorn. Många skolor, högskolor och universitet förlitar sig på Logitech-produkter för att förbättra sina läroplaner och inlärningsmiljöer. Företag använder Logitech-produkter för videokonferenser, presentationer och teamarbete.

Innehåll
logitech-promotion-select-service

Omfattande stöd för konferensrum med Logitech Select Service Plan

Logitechs produkter erbjuder ett brett utbud av fördelar som gör dem särskilt attraktiva för utbildnings- och företagskunder. Produkternas premiumkvalitet och tillförlitlighet säkerställer långvarig, problemfri användning, medan användarvänligheten möjliggör smidig användning och användarvänlighet.

Som ett innovativt företag utvecklar Logitech ständigt nya tekniker och lösningar för att möta kraven i en ständigt föränderlig digital värld. Dessutom erbjuder Logitechs produkter utmärkt valuta för pengarna, vilket tilltalar utbildnings- och företagskunder. Med ett starkt fokus på hållbarhet och miljövänliga produktionsprocesser tar de ansvar för miljön. Logitech-produkternas höga anpassningsförmåga och kompatibilitet med olika operativsystem och plattformar gör att de kan användas i heterogena miljöer. Alla dessa fördelar bidrar till att Logitechs produkter ger en effektiv och njutbar arbets- och inlärningsupplevelse i en digitaliserad värld.

Logitechs produktnyheter

Logitech Tap Room-lösning för Microsoft Conferencing

Guide för köpare

Logitech lösningar för videokonferenser

Digitala möten med rätt teknik!

Logitech Select Serviceplan - Omfattande support för konferensrum

Logitech Select är en omfattande serviceplan som ger tillförlitlighet, kontinuitet och sinnesro för företag, med extremt responsiv support dygnet runt, en dedikerad servicechef, produktbyte, snabb RMA, reservdelar på plats samt avancerad insikt och analys, inklusive anpassningsbara varningar via ServiceNow-integrering för Logitech Sync-användare.

softserv-select-1000x

Logitech videokonferenssystem - effektiv kommunikation och samarbete

I en alltmer sammankopplad och digitaliserad värld är videokonferenssystem avgörande för att säkerställa effektiv kommunikation och samarbete. Logitech erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa videokonferenssystem. Systemen har en mängd fördelar som gör dem till det perfekta valet för professionella tillämpningar.

Logitechs videokonferenssystem erbjuder en mängd fördelar som gör dem till det perfekta valet för företagsmiljöer och utbildningsinstitutioner. Systemen är enkla att installera och använda, vilket möjliggör sömlös integration i befintliga IT-infrastrukturer och minskar utbildningstiden. Den höga bild- och ljudkvaliteten förbättrar kommunikationen och samarbetet avsevärt, eftersom alla deltagare kan ses och höras tydligt.

Logitechs videokonferenssystem är skalbara och flexibla, vilket gör att de kan användas för olika rumsstorlekar och krav, från små samlingsrum till stora konferensrum. Samtidigt är systemen modulära och kan enkelt byggas ut och anpassas till individuella behov. Kompatibilitet med ett brett utbud av populära kommunikations- och samarbetsplattformar, som Microsoft Teams, Zoom och Google Meet, säkerställer smidigt samarbete mellan olika system och applikationer.

De avancerade AI-drivna funktionerna, som automatisk högtalarspårning eller intelligent justering av bildfrekvens, optimerar användarupplevelsen och bidrar till en mer effektiv kommunikation. Logitech sätter också ett högt värde på integritet och säkerhet och integrerar lämpliga säkerhetsfunktioner i sina system för att skydda konfidentiell information och konversationer. Dessutom är företaget engagerat i hållbarhet och miljövänliga produktionsprocesser genom att använda återvunnet material och energieffektiv teknik.

Sammantaget kombinerar Logitechs videokonferenssystem en mängd fördelar som gör dem till en utmärkt lösning för effektiv kommunikation och samarbete i affärsmiljöer och utbildningsinstitutioner.

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.