panasonic-hersteller-header

Panasonics varumärkesvärld på visunext

Upptäck displayer, projektorer och många fler produkter från Panasonic!

Panasonic är ett välkänt elektronikföretag som strävar efter att berika och förenkla livet. Med ett brett utbud av produkter för olika tillämpningar erbjuder Panasonic högkvalitativa lösningar för hemmet, för företag och för offentliga kunder. Upptäck Panasonics produktvärld på visunext!

Innehåll

Panasonic grundades 1918 av Konosuke Matsushita i Japan och har alltid arbetat för att förbättra och stärka samhället. För att uppnå sitt mål erbjuder Panasonic olika apparater för hushåll, personlig vård, företag och många andra områden.

Panasonic är särskilt känt för sin konsumentelektronik och sina professionella lösningar. Tack vare innovativ teknik och hög kvalitet kan Panasonic möta de höga kraven i den digitaliserade världen. Oavsett om det handlar om en utbildningsinstitution eller ett litet mötesrum för ett företag, erbjuder Panasonic en mängd olika modeller och produktserier som passar alla tillämpningar.

Dyk ner i Panasonics produktvärld och dra nytta av våra erbjudanden på visunext. Vårt konsult- och installationsteam hjälper dig gärna med valet och installationen av dina Panasonic-produkter.

konferenzkamera-meeting-hybrid

Upptäck Panasonics TY-CSP1-konferenskamera!

Panasonics viktigaste produkter

Panasonic-projektor på visunext

Vid tillverkningen av projektorer koncentrerar sig Panasonic på affärs- och installationsprojektorer, som särskilt tilltalar offentliga kunder och företagskunder. Som certifierad Solutions Partner svarar vi gärna på dina frågor om Panasonics projektorer och ger dig bästa möjliga support.

Panasonics projektorer är mycket uppskattade och har en stor kundbas som omfattar företag, utbildningsinstitutioner, kulturlokaler och många fler. Särskilt anmärkningsvärd är deras imponerande ljusstyrka, som når upp till 50 000 lumen. Deras tillförlitlighet och hållbarhet gör dem till en investering som lönar sig på lång sikt. Dessutom erbjuder de omfattande anslutningsmöjligheter som uppfyller kraven för moderna presentationer.

De olika modellerna har särskilda fördelar och funktioner som uppfyller många olika behov

panasonic-beamer-hell-besprechung
panasonic-beamer-besprechung

De rätta projektortillbehören från Panasonic!

Panasonic erbjuder ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar till projektorer. Sortimentet sträcker sig från projektorlampor till fästen och filter.

Med Panasonics tillbehör kan du komplettera din projektor perfekt!

Vår kalkylator för projektionsområdet visunext

Med vår kalkylator för projektionsyta kan du snabbt och enkelt bestämma projektionsavstånd och bildstorlek för alla projektorer.

Beräkning av projektionsområdet

Panasonic-projektorens höjdpunkter

Panasonics utställningar på visunext

När det gäller tillverkning av bildskärmar är Panasonic specialiserade på professionella tillämpningar. Dessa skärmar är idealiska för digital skyltning, interaktiva klassrum, mötesrum och mycket mer. Upptäck rättPanasonic-display för din idé.

Panasonic erbjuder ett brett utbud av bildskärmar som är idealiska för användning i klassrum och mötesrum. De har också funktioner som gör dem idealiska för digital signage-applikationer.

Varje modell har imponerande bildkvalitet och hög upplösning. Dessutom erbjuder displayerna olika anslutnings- och orienteringsalternativ som gör det enkelt att integrera dem i olika miljöer. Varje bildskärmsserie har unika fördelar och funktioner som skiljer dem från andra bildskärmar. Fördjupa dig i den fascinerande världen av Panasonic-displayer!

panasonic-display-meetingraum
panasonic-digital-signage-display

Premium-displayer

Panasonic erbjuder ljusstarka 4K-skärmar som är konstruerade för 24-timmars kontinuerlig drift. De är enkla att installera och kan riktas in på olika sätt. Det gör dem idealiska för digital skyltning.

Pekskärmar

Panasonics pekskärmar används ofta i digitala klassrum och mötesrum, eftersom de möjliggör okomplicerad presentation av innehåll och arbetar med olika kopplingsalternativ.

Display för videovägg

Med en extra tunn ram och hög upplösning ger Videowall-skärmarna sömlös uppspelning av videor och bilder. Den integrerade IPS-displayen ser till att ljusreflexer förhindras och att läsbarheten förblir hög.

Avancerade LED-displayer

Panasonics avancerade LED-skärmar erbjuder fantastisk 4K-bildkvalitet i kombination med en elegant och slimmad design. Dessa skärmar är perfekta för mötesrum.

Panasonic visar höjdpunkter

Presentations- och samarbetslösningar från Panasonic

Utöver det breda utbudet av projektorer och bildskärmar etablerar Panasonic ett något mindre utbud av kameror, mikrofoner och videokonferenssystem för att möta behoven i det moderna mötes- och konferensrummet.

panasonic-ptz_kamera

Panasonic-kameror

Panasonics kameror har panorerings-, lutnings- och zoomfunktioner , vilket gör dem idealiska för live-evenemang eller videokonferenser.
panasonic-pr__sentationssystem

System för presentation

Panasonics presentationssystem "PressIT" gör det enkelt för dem att dela och presentera sitt innehåll. Plug-and-play-funktionen gör det möjligt att säkerställa trådlös överföring.
videokonferenzsystem-panasonic

System för videokonferenser

Panasonics videokonferenssystem är utrustade med högkvalitativ bild och ljud för smidig kommunikation. Du kan ansluta till videokonferensen med hjälp av en mobil enhet
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi är också glada att ge dig personlig rådgivning - vi genomgår regelbundet vidareutbildning om ett brett utbud av Panasonic-produkter för att pålitligt kunna svara på dina frågor!  Skicka oss ett e-postmeddelande eller ring oss!