beamer-fuer-ps4-header-bild

Projektor för PS4

Full HD och 3D-spel för riktiga spelare!

För att en projektor ska vara väl lämpad för spel bör den uppfylla vissa krav. De här tre enheterna är särskilt lämpliga för anslutning till en Playstation 4:

acer-h6522bd_ps4

Acer H6522BD

Acer H6522BD är extremt bärbar och erbjuder Full HD-upplösning samt direkt 3D-funktion. DLP-projektorn från Acer har ett ljusflöde på 3500 lumen och en hög kontrast på 10 000:1, vilket gör den idealisk för att visa mörka filmscener i hemmabio. Acers ljudnivå på 24 dBA i eco-läge är också helt lämplig för hemmabio.
 • Upplösning: 1920 x 1080 Full HD
 • ljusstyrka: 3 500 ANSI-lumen
 • Anslutningar: 2x HDMI, D-SUB 15pin in (VGA), cinch video, USB typ A, 5V DC, 3,5 mm ljud in 3,5 mm, ljud ut
sony_vpl_hw55es

Sony VPL-HW65ES

Den här avancerade 3D Full HD-projektorn erbjuder de bästa förutsättningarna för hemmabio: 1080p-upplösning, två HDMI-gränssnitt och många funktioner som bildinterpolering, objektivförskjutning och en mycket flexibel zoom. Med Reality Creation-tekniken återger den dessutom färger och texturer som annars skulle gå förlorade, vilket ger ännu bättre bildkvalitet. Det rätta valet för din avancerade hemmabio!
 • Upplösning: 1920 x 1080 Full HD
 • ljusstyrka: 1 700 ANSI-lumen
 • Anslutningar: 2 x HDMI, D-SUB 15pin in (VGA), RS232, USB typ A
benq_w1210st_ps4

BenQ W1210ST

BenQ W1210ST erbjuder utmärkta förutsättningar för Playstation 4, särskilt i små rum. Särskilt i smala rum kan du spela framtida rörelsespel med kortdistansoptiken utan att kasta en skugga på skärmen. Med sin kortdistansoptik kan W1210ST projicera en normalstor bild även på ett betydligt kortare avstånd.
 • Upplösning: 1920 x 1080 HDTV
 • ljusstyrka: 2 200 ANSI-lumen
 • Anslutningar: 2 x HDMI, D-SUB, 15pin in (VGA), Cinch- Video 3,5 mm, Audio in 3,5 mm, Audio out, RS232, 12 V Trigger, Mini-USB, USB Type A, 5V DC

Våra rekommendationer för gaming projektor

PS4 projektor

Det är inte längre möjligt att föreställa sig vardagsrum utan spelkonsoler. Utseendemässigt matchar den de andra AV-komponenterna och integreras därmed perfekt i vardagsrummet.

Playstation 4 eller Playstation 4 Pro är en konsol som främst riktar sig till spelare. Den var ursprungligen planerad som en multimediakonsol. Från den 8-kärniga AMD Jaguar-processorn, som förbättrades ytterligare för spelprestanda, till grafikkretsen med 1,84 TFLOPS och det senaste GDDR5-systemminnet. Playstation 4 Pro har till och med 4,2 TFLOPS, vilket skiljer den märkbart från den vanliga PS4. Detta ger också spelutvecklare ett kraftfullt verktyg till hands. Denna grafiska prakt går ut till projektorn via HDMI. Spelen körs vanligtvis i Full HD och kommer bäst till sin rätt i kombination med en projektor och en skärm.

Spelen får en helt annan effekt när de presenteras på en stor skärm. Konsolen får också poäng när det gäller uppspelning av 3D Blu-rays. Sedan systemprogramuppdateringen 1.75 kan PlayStation 4 även spela upp 3D Blu-Ray-filmer. Därför blir kombinationen projektor PS4 ännu mer meningsfull, eftersom du förutom utmärkta spelupplevelser också kan titta på de senaste 3D Blu-rays från Hollywood tillsammans med dina vänner i din hemmabio. Särskilt i Blu-ray-läget är PS4 tyst och märks knappt ens under mycket tysta filmscener. Detta är naturligtvis otroligt viktigt för hemmabioentusiasten, särskilt i lugna stunder och scener. Under full belastning i spel är PS 4 definitivt hörbar, men lyckligtvis inte i filmläget.
En 4K-projektor är också bra för Playstation 4, eftersom den stöder streamingtjänster som Netflix, som redan strömmar innehåll i 4K. Om du letar efter en projektor för PS4 Pro kan du nu tryggt välja en 4K-projektor.

Om du tittar på de nuvarande konsolerna utifrån deras prestanda uppstår följande rangordning:
 1. Playstation 4 Pro
 2. Xbox One S
 3. Playstation 4
 4. Xbox One

Detta visar att kombinationen av projektor PS4 eller PS4 Pro är optimal för spelaren.
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.