APart ZONE4R remote control for ZONE4

APart ZONE4R remote control for ZONE4
*
Inkl. 25% moms

100 % personlig rådgivning
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Jacob WIrsen
031 308 88 55
Allmänna uppgifter

APart ZONE4R remote control for ZONE4

2710189

ZONE4R är en fjärrpanel för ZONE4, APart är multifunktionella 4-zon förstärkare.

Kontrollpanelen erbjuder volymkontroll, val av ljudkälla samt mikrofon nivåkontroll. En tydlig digital display gör det enkelt att övervaka enheten.

Fjärrkontrollpanelen är enkel att installera, och är ansluten till ZONE4 med en standard CAT-5-Kabel (eller högre). Både T-568A och T-568B kabelkontakter kan användas. Den högst godkända CAT5 kabelläng är max 100 m per ZONE, beroende på omständigheterna. Fästskruvar medföljer. En inbyggd box (BBi1) och utanpåliggande back box (BB1) är tillgängligt. Det går max att ansluta 8 stycken kontrollpaneler till en ZONE4 förstärkare i varje konfiguration (t.ex. 2 paneler x 4 ZONE eller 8 paneler x 1 ZONE eller någon annan kombination med sammanlagt 8 paneler). Du kan ansluta flera Zone4R enheter till en ZONE4 huvudenhet med hjälp av en RJ45 switch. Varje kontrollenhet har sin unika nätverksadress. Observera att ZONE4R paneler är unika för APart ZONE4 förstärkare och kan inte användas för att styra en annan förstärkare. ZONE4R kan inte kopplas till en dator och är inte nätverksanpassad. Att koppla kontrollen till ZONE är mycket enkelt: genom att trycka på musikvolymen och mikrofonknapparna i 5 sekunder kommer en ZONE indikera anslutning på displayen. Använd källknapparna för att tilldela fjärrkontrollen till den ZONE du vill. Efter fem sekunder kan kontrollen användas.

Sofistikerad men ändå prisvärd: Denna fjärrkontroll har alla grundläggande kontroller, är lätt att installera och lätt att använda. Kombinationen med en ZONE4 förstärkare ger dig övertaget att ta itu med de mest skrämmande utmaningar.

  • Frontpanel dimensioner: 114 x 80 mm
  • Monteringshål avstånd: 40 mm
  • Håltagningsmått utan black box: 70 B x 55 H mm
  • Monteringsdjup: 40 mm
  • CAT5 eller CAT6-kablar endast, max 100m per ZONE
  • ZONE4R täckplatta är inte utbytbar
Dokumenter
Rekommenderad
Teknisk information
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
031 308 88 55
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Jacob WIrsen