Beamer Verleih
De bästa enheterna
enligt vår jämförelse
Alla projektorer

Jämförelse av projektorer

Vid första anblicken sparar man pengar genom att hyra en projektor, men följande presenterar vi tre enheter som med sitt pris-prestanda-förhållande är så övertygande att de gör hyrande av projektor överflödigt.Acer P7605

Acer P7605

Med Acer P7605 får man en högupplöst WUXGA presentationsprojektor, som med sitt 16:10-format passar perfekt med dagens widescreen-laptops. Projektorns ljuseffekt erbjuder den höga 5000 Lumen och därmed kan den användas praktiskt taget var som helst. Här stöds den även av sin höga kontrast med ett värde på 10 000:1. Detta innebär att mörka filmscener eller även bildinnehåll kommer till sin rätt. Att en så kraftfull projektor inte kan viskas tyst om säger sig självt. Med sin ljudnivå på 30 dBA i Eco-läge ligger den i ett måttligt intervall.
 

Upplösning:1920 x 1080 Full HD

Ljuseffekt:5 000 ANSI Lumen

Anslutningar:D-SUB 15pin in

 • (VGA)
 • RS232
 • HDMI
 • DVI-D
 • BNC (RGBHV)
 • RJ45

Till produktkategori

Panasonic PT-RZ670BE

Panasonic PT-RZ670BE

Även med en enhet med ett ganska högt inköpspris blir en projektorhyrning ganska meningslös; kostnaden tjänas snabbt in då en projektorhyra snabbt kan gå upp till tusentals euro bara över en helg. WUXGA-projektorn har en upplösning på 1920 x 1200 pixlar och erbjuder en mycket hög ljuseffekt på 6 000 Lumen. Detta möjliggör olika installationer. Dess höga kontrast på 10 000:1 stöder också den mycket bra bild som Panasonic-projektorn projicerar. Det som är slående med projektorn är dess laserljuskälla och den filterlösa designen. Detta garanterar underhållsfri drift med upp till 25 000 timmar.
 

Upplösning:1920 x 1200 WUXGA

Ljuseffekt:1920 x 1200 WUXGA

Anslutningar:D-SUB 15pin in

 • (VGA)
 • RS232
 • HDMI
 • DVI-D
 • BNC (RGBHV)
 • RJ45

Till produktkategori

JVC DLA-X5000B

JVC DLA-X5000B

JVC erbjuds verkligen inte vid en projektoruthyrning, eftersom detta är en renodlad hemmabioapparat och man definitivt vill installera den permanent. Som en avancerad hemmabioprojektor erbjuder JVC DLA-X5000B redan 4K-e-Shift-teknologi med vilken bildmaterial i konventionell full HD höjs till 4K-nivå. Detta leder till en fyrdubbling av de representerande pixlarna, dvs till 3840 x 2160 pixlar eller totalt 8 megapixlar. Dessutom har den en motoriserad zoom, fokus och linsförskjutning samt rörelseförbättring för en optimering av bildkvaliteten
 

Upplösning:3840 x 2160 QFHD

Ljuseffekt:1 700 ANSI Lumen

Anslutningar:2 x HDMI

 • RJ45

Till produktkategori

 

 

 

Hyra projektor

Att köpa en projektor kan vara en fråga om kostnad, så frågan om du behöver en projektor permanent eller bara hyra en uppstår ofta.

 

Vid första anblick kan hyrandet av en projektor verka som en prisvärd möjlighet. Men bara vid första anblicken, för om du inte bara behöver projektorn vid ett enda tillfälle är det meningslöst och man kan då hellre leta efter en billig enhet som i slutändan kommer bli mer kostnadsmässigt vettig.

Detta då inköpspriset för en projektor snabbt tjänas in efter flera användningar. Dessutom är inte alla enheter tillgängliga att hyra och skador på enheten leder alltid till problem. Dessutom kan användningen av ett projektoruthyrningsföretag också innebära betydande tid och logistikinsatser.

Naturligtvis inträffar detta inte om du äger en enhet själv. Så totalt sett är det mer logiskt att köpa en projektor istället för att hyra den.
Om du söker möjligheten att köpa en projektor till bra pris istället för att hela tiden hyra, då har du kommit till rätt plats hos oss. Och även före och efter ett köp finns vi vid din sida. Oavsett om det gäller rådgivning, planering av projekt eller en kommande installationstjänst. Vi vill fortsätta att stödja dig efter köpet. Vi hjälper dig att göra anspråk under garantin och erbjuder dig en klagomålsservice och att säkerställa kontakt med tillverkarens support.

Sammantaget kan man säga att en hyrprojektor egentligen bara är vettig om du behöver en enhet vid ett enda tillfälle. Vid upprepad användning är ett billigt projektorköp definitivt ett alternativ. Kostnaderna tjänas snabbt in. Prata med oss.

 

Alla projektorer