Panasonic TH 55LFV70 digital signage-skärm i stor sal

Lösningar för företagskunder

Använd videoväggar på ett effektivt sätt

Videoväggar är det bästa reklamutrymmet för dina tjänster och produkter. Imponerande jättelika visningsytor fångar ögat och når dina potentiella kunder som ingen annan digital skyltningslösning.

Innehåll

För att kunna använda din videovägg på ett effektivt sätt bör du redan när du väljer de enskilda modulerna vara uppmärksam på många olika tekniska egenskaper. Avståndet mellan de enskilda pixlarna och ramens tjocklek är t.ex. avgörande för det minsta betraktningsavståndet och därmed också för den totala effekten av din videovägg.


Av denna anledning rekommenderar vi starkt att man före köpet genomför en föregående produktkonsultation, inklusive planering av en videoväggslösning.


I över 15 år har vi gett råd och stöttat våra kunder i alla projekt som rör digital skyltning och videoväggar. Vi hjälper dig att välja rätt utrustning åt dig!

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Våra styrkor och kompetenser

  • AV-expertis från mer än 15 års professionell B2B-konsultverksamhet
  • Omfattande partnernätverk av etablerade tjänsteleverantörer och tillverkare
  • Utmärkt kundsupport
  • Snabb projekthantering

Lösningar för videoväggar

Vi erbjuder följande lösningsvarianter för alla platser. Vi tar hand om planeringen och valet  åt dig.

LED-vägg med en enda modul för videoväggslösning

LED-vägg

  • väl lämpad för digital skyltning och stora mötesrum
  • olika bildstorlekar kan realiseras
  • olika pixeltätheter kan väljas beroende på applikationen
Icon Pixel Pitch

Pixeldensitet

LED-väggar består av många skåp. Varje skåp har en viss pixeltäthet, som representerar den bildskärpa som kan identifieras senare. Beroende på projektet kan du välja en hög pixeltäthet (1,5 mm pixeltaxa, t.ex. för konferensrum) eller en lägre pixeltäthet (2,5 mm, t.ex. för inomhusreklam på höga väggar).
Ikonupplösning

Upplösning

LED-väggarna finns i upplösningar från Full HD till 4K. För väggar där betraktaren befinner sig närmare rekommenderas 4K-upplösning. Om betraktaren tittar längre bort, till exempel på reklamtavlor, räcker det ofta med en Full HD-skärmar.
Ikonverktyg

Montering

LED-väggar installeras på väggen. Se till att ytan är fast. Installationen får endast utföras av kvalificerad personal . Våra experter hjälper dig gärna

Våra rekommendationer för LED- och videoväggar

Experttips:

De flesta LED-väggar är utformade för inomhusbruk. Väggen ska därför installeras i ett täckt område med normal rumstemperatur. Det finns särskilda LED-väggar för utomhusbruk. Fråga våra experter om detta.

Installationsbeamer-Leinwand-398x353

Projektor för installation

  • väl lämpad för digital skyltning och stora mötesrum
  • flexibla bildstorlekar kan realiseras
  • olika funktioner krävs beroende på tillämpning och plats
Ikon glödlampa

Ljusstyrka

12.000 lumen (minimum) för LCD-projektorer och 13 000 lumen (minimum) för DLP-projektorer för en skärmbredd på cirka tre meter i ett knappt mörkt rum.
Ikonupplösning

Upplösning

Full HD (1 920 x 1 080) i 16:9-format eller WUXGA (1 920 x 1 200) i 16:10-format.
Ikonväxel och verktyg

Montering

Takmontering med hjälp av takfäste. Eftersom ljusa projektorer vanligtvis är större och tyngre än konventionella projektorer är det viktigt att se till att takfästet har tillräcklig bärförmåga.

Experttips:

I många fall är det inte längre nödvändigt att dra de enskilda kablarna från mediaspelare till projektorn eller skärmen . Anslut en strömbrytare bakom den bordstank där du slår ihop signalerna. Nu behöver du bara lägga en HDMI- och LAN-kabel (HDBaseT) till skärmen. Detta sparar flera kabelsamlingar och onödigt stora kabelkanaler.
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande obesvarade frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.
Rådgivning på plats
Rådgivning och kontakt