intelligente_Displays_b

Lösningar

Intelligenta skärmar

Smarta skärmar är en vidareutveckling av konventionella skyltskärmar. Till skillnad från dessa reagerar intelligenta skärmar på sin omgivning på ett smart sätt.
Med hjälp av avancerade sensorer kan intelligenta skärmar känna igen vem som befinner sig framför skärmen och ge dem innehåll som är skräddarsytt för deras målgrupp. Andra tillämpningsscenarier är också möjliga.

För en optimal integrering av intelligenta skärmar rekommenderar vi en kostnadsfri expertrådgivning. Här förklarar vi för dig vad du måste tänka på när du ska
Implementering av en smart display och hur man uppnår bästa möjliga anslutning till befintliga enheter.

I mer än 15 år har vi gett råd och stöttat våra kunder i alla projekt som rör skärmar och smarta lösningar. Vi hjälper dig att välja rätt utrustning och tar hand om hela genomförandet!
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Våra styrkor och kompetenser

  • AV-expertis från mer än 15 års professionell B2B-konsultverksamhet
  • Omfattande partnernätverk av etablerade tjänsteleverantörer och tillverkare
  • Utmärkt kundsupport
  • Snabb projekthantering

Lösningsstrategier för intelligenta skärmar

Vi erbjuder följande lösningsvarianter för intelligenta skärmar i alla storlekar. Vi tar hand om planeringen, valet och hela installationen av enheterna åt dig.
Interaktive-Displays-381x293

Fördelar

  • väl lämpad för medelstora till stora försäljningsområden
  • fri placering i rummet möjlig (valfritt stativ)
  • vid behov interna skyltspelare för fristående användning
  • inga underhållskostnader
  • integrerade eller valfria kamerasystem för interaktion

Det är det som är viktigt:

lightbulb

ljusstyrka

Ljusstyrka från cirka 350 candela för rum med artificiellt ljus eller dagsljus. I gallerior med starkt ljusinsläpp rekommenderas skärmar med 600 candela eller mer.
aufloesung

Bildupplösning

Full HD (1 920 x 1 080) i 16:9-format eller 4K (3 840 x 2 160) i 16:9-format. Upplösningen bör baseras på skärmens storlek och det visade innehållet.
format

Pivotfunktion

Eftersom den här typen av display ofta används i modebutiker där man virtuellt kan prova de senaste kläderna, bör displayen kunna placeras vertikalt för att uppfylla formen och funktionen av en spegel.
Experttips: Om du planerar att använda en sådan intelligent display bör du tänka på dataskyddet. Vid behov får inga personuppgifter samlas in.