panasonic-th-55lfv70-event

Lösningar för företagskunder

LED-väggar - det perfekta reklamutrymmet

LED-väggar är det perfekta reklamutrymmet för ditt företag. Det finns knappast något annat medium som överträffar LED-väggar när det gäller reklampåverkan.

Innehåll

På grund av sin imponerande storlek sticker de alltid ut. Innehållet är inte förbisett. Detta gäller även för information. När stora folkmassor behöver få information är en LED-vägg det perfekta mediet.

Oavsett om det är i ett varuhus, en flygplatsterminal eller någon annan stor plats inomhus eller utomhus bör planeringen och installationen av LED-väggar definitivt göras av en expert. De kan fastställa det optimala pixelavståndet och den nödvändiga ljusstyrkan hos LED-väggen samt vilken storlek på LED-väggen som är lämplig för respektive plats.

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Våra styrkor och kompetenser

  • AV-expertis från mer än 15 års professionell B2B-konsultverksamhet
  • Omfattande partnernätverk av etablerade tjänsteleverantörer och tillverkare
  • Utmärkt kundsupport
  • Snabb projekthantering

Lösningar för LED-väggar

Vi erbjuder följande lösningar för LED-väggar för platser av alla storlekar. Vi tar hand om planeringen, valet och hela installationen av enheterna.

LED-vägg med en enda modul för videoväggslösning

LED-väggar för varuhus eller terminal

  • lämpar sig väl för stora till mycket stora anläggningar
  • Bildbredder på flera meter kan realiseras
  • lätt att byta ut LED-skåpen för problemfri service
  • okänsliga för artificiellt ljus och dagsljus
  • Realiserbar färgtrogenhet i studiokvalitet
Icon Pixel Pitch

Pixel Pitch (pixelavstånd)

Pixelavståndet anger avståndet mellan de enskilda lysdioderna som bildar en pixel. LED-väggar som monteras nära betraktaren, t.ex. i ögonhöjd i ett varuhus, kräver en fin pixelavstånd (1,5 mm ) för att få en utmärkt bildskärpa. LED-väggar som är placerade ovanför besökarnas huvuden i ett köpcentrum och ligger längre bort från betraktaren kräver en mindre pixelavstånd (2,5 mm).
Ikonupplösning

Bildupplösning

LED-väggar med normal upplösning ligger i Full HD-området. Versioner med hög upplösning erbjuder redan 4K-visning. Men eftersom den totala upplösningen beror på antalet skåp kan du förverkliga olika bildstorlekar med olika upplösningar inom ramen för de skalare som stöds.
Ikonverktyg

Montering

LED Wall monteras på väggen med de medföljande fästena. De pluggas eller skruvas fast och de enskilda skåpen kopplas in senare.

Våra rekommendationer för LED- och videoväggar

Experttips:

De flesta LED-väggar är utformade för inomhusbruk. Väggen ska därför installeras i ett täckt område med normal rumstemperatur. Det finns särskilda LED-väggar för utomhusbruk. Fråga våra experter om detta.
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.