vx-systemhaus-content-615x354_bluebox_b

Optimal utrustning för konferensrum

Huddle Room: Interaktivt arbete i ett litet utrymme

I den nuvarande möteskulturen blir samlingsrum allt viktigare. De ersätter nu ofta det klassiska, små mötesrummet. Men eftersom mötesrummet är mer flexibelt och mindre presentationsinriktat behöver du interaktiva resurser.

Innehåll

Här räcker det med en interaktiv skärm där du kan arbeta och anteckna idéer. Skärmar på upp till 65 tum är vanligtvis fullt tillräckliga. Om du ansluter till exempel en dator med ett Windows 10-gränssnitt till skärmen kan du använda alla vanliga delningstjänster som Dropbox eller Google Drive för att dela det innehåll du har skapat.

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Våra styrkor och kompetenser

 • AV-expertis från mer än 15 års professionell B2B-konsultverksamhet
 • Omfattande partnernätverk av etablerade tjänsteleverantörer och tillverkare
 • Utmärkt kundsupport
 • Snabb projekthantering

Lösningar för samlingsrum

Vi erbjuder följande lösningsvarianter för samlingsrum. Vi tar hand om planeringen, valet och hela installationen av enheterna.

flip-278x326

Interaktivt arbete med Samsung Flip

 • kan användas vertikalt och horisontellt - ett blädderblock och en display i ett
 • naturlig skriv- och avtorkningskänsla på displayytan.
 • kan uppgraderas med en extern dator och har då fullt stöd för pekfunktioner
Ikonupplösning

Upplösning

Samsung Flip använder 3 840 x 2 160 pixlar för en högupplöst 4K-bild. Detta innebär att Flip inte bara visar innehållet skarpt, utan även ger finare skanning vid beröring.
Icon Touch Display

Interaktivitet

Samsung Flip har ett eget separat gränssnitt för interaktivt arbete. Du kan dock också ansluta en dator och använda peksignaler för att styra datorn och annat innehåll
Ikonverktyg

Montering

När du monterar Samsung Flip kan du välja mellan ett väggfäste eller en vagn. Båda fästena kan flytta Flip från vertikalt till horisontellt läge.

Våra rekommendationer för Samsung Flip

IMG_9279_usm_zuschnitt

Experttips:

Förutom blädderblocksfunktionen kan du använda skärmen för pekstyrning av datorn med en Windows 10-dator som du ansluter till Samsung Flip. För att göra detta ansluter du skärmen till datorn via en USB-kabel.

Touch-Display-385x246

Interaktiva pekskärmar för samarbete

 • fritt val av display och system
 • olika storlekar på displayen finns tillgängliga
 • olika beröringstekniker kan väljas
Ikonupplösning

Bildupplösning

När du väljer en interaktiv skärm är det lämpligt att välja 4K-upplösning. Detta garanterar att du är framtidssäker.
Icon Touch Display

Interaktivitet

Tillverkarna av de interaktiva produkterna erbjuder olika interaktiva lösningar. Från det integrerade Android-systemet till kompatibilitet med en Apple Mac eller ett Windows-system - du kan välja mellan olika interna och externa alternativ
Ikonverktyg

Montering

Förutom väggmontering kan du fritt välja vilken displaybas eller vilket stativ som ska användas. Valfria system erbjuder optimala användningsmöjligheter tack vare höjdjusterbarheten.

Våra interaktiva pekskärmsrekommendationer

Experttips:

Ett specialmonterat system kan skräddarsys efter dina behov. Fråga oss om den lösning som passar dig bäst!

celexon-aktiv-lautsprecher-set-2-wege-525-b

Flexibla ljudinstallationer för samlingsrum

 • optimal ljudkvalitet
 • Flexibilitet
 • väggmontering eller montering direkt på t.ex. en display
 • visuellt tilltalande design
Icon Play

Effekt

Ett stort seminarierum, ett mötesrum, ett litet klassrum eller till och med en imponerande hemmabio av hög kvalitet. Varje rum har sina egna krav på ljudkomponenter. Förutom den elektriska effektkapaciteten är en högtalares effektivitet viktig. Effektiviteten anger i decibel hur högt en högtalare är vid en watt på en meters avstånd.
Icon högtalare

Ljudkvalitet

Två högtalarkombinationer är vanliga i hemmet och i yrkesmässigt bruk. Kompletta radiatorer kombinerar alla högtalare i ett kabinett. De återger hela spektrumet av en ljudsignal inom sitt frekvensområde. Modulära system överför var och en ett separat frekvensområde. Detta resulterar i otaliga möjligheter (t.ex. diskant/mellanregisterenheter + basenhet). Högtalarnas kvalitet, frekvensområdet, deras arrangemang och placering är avgörande för optimal ljudkvalitet
Icon People

Driftsbarhet

Användbarheten anpassas till dina behov. Ljudsystemen kan antingen skräddarsys för en specifik rumssituation eller anpassas till förändrade situationer. Detta resulterar i mycket olika krav på styrningen av en ljudinstallation. Detta sker centralt via en fast installerad kontrollpanel, via flera slutenheter via en app eller via en omfattande mediastyrning.

Experttips:

Det är viktigt att ha en högkvalitativ ljudanläggning! Den mänskliga hjärnan kombinerar visuell och auditiv sensorisk stimulans. Ljudsystemets uppspelningskvalitet förbättrar lyssnarens uppfattning och ökar den allmänna förståelsen.

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.
Rådgivning på plats
Kontaktformulär