shutterstock_652877881_zuschnitt

Lösningar för företagskunder

Projektionsteknik för alla användningsområden

Professionell projektionsteknik spelar fortfarande en viktig roll när det gäller att visa bilder, grafik eller videor i stort format. Ljusa strålkastare för installation eller mobila enheter förenklar många processer i den dagliga verksamheten, till exempel är strålkastare det bästa valet för presentationer, utbildning eller för att projicera tekniska ritningar.

Innehåll

För att säkerställa att en projektor, inklusive en skärm och vid behov ett projektorfäste, kan installeras optimalt i ett rum rekommenderar vi en föregående, icke-bindande expertrådgivning. Då får du veta vilka lösningar som är bäst lämpade för ditt projekt.

panorama6_b_v3

Våra styrkor och kompetenser

  • AV-expertis från mer än 15 års professionell B2B-konsultverksamhet
  • Omfattande partnernätverk av etablerade tjänsteleverantörer och tillverkare
  • Utmärkt kundsupport
  • Snabb projekthantering

Tekniska lösningar för projektion

Vi erbjuder följande lösningsvarianter för rum av alla storlekar. Vi tar hand om planeringen, valet och hela installationen av apparaterna åt dig

Acer-Beamer-transparent

Kraftfulla strålkastare

  • det finns olika projektionstekniker: 3LCD, DLP, LCOS, SXRD, D-ILA
  • varje teknik har sina starka och svaga sidor
  • Funktionerna kan bero på tekniken
Icon-teknik

Teknik

Oavsett om det är 3LCD-projektorer, DLP-projektorer, LCOS-projektorer, SXRD-projektorer eller D-ILA-projektorer, erbjuder alla enheter sina särskilda fördelar. 3LCD-projektorer erbjuder till exempel naturlig färgåtergivning och DLP-projektorer ger hög kontrast. Vi hjälper dig gärna att välja den projektionsteknik som passar bäst för dig!
Ikon glödlampa

Ljuskälla

Förutom projektionstekniken spelar även ljuskällan en roll. En projektor med en lampa ger till exempel en annan färgkvalitet än en projektor med en laserljuskälla, eftersom ljuset är sammansatt på ett annat sätt. För att inte glömma LED-tekniken. Vi erbjuder ett brett utbud av projektorer med alla typer av ljuskällor för optimal bildpresentation!
Icon Canvas framsida och baksida

Typ av projektion

Det finns två typer av projicering, frontprojektion och bakprojektion. De flesta projektorer har möjlighet att täcka båda typerna. Detta gör dem dock inte automatiskt lämpliga för båda typerna av projektion. Våra experter hjälper dig gärna att hitta rätt projektor för ditt projekt!

Våra höjdpunkter för projektorn

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.