Företagsprofil

visunext (fram tills 08/2018 under namnet Projektorshop24) tillhör visunext Group, en av de största leverantörerna av hemmabio och presentationsteknik i Europa. Företaget grundades 2003 i Tyskland och har snabbt vuxit sig större i Europa. Idag finns det 8 ytterligare aktiva dotterbolag i Europa.

 

visunext.se däremot riktar sig till konsumenter, återförsäljare samt den offentliga sektorn och har över 10.000 produkter i sortiment. visunext Group har samarbete med många intressanta tillverkare inom branschen som t.ex. Samsung, Optoma, Panasonic, Epson, BenQ mfl. En annan del av visunext Group är celexon som är ansvariga för den internationella produktionen av tillbehör som t.ex. projektordukar, takfästen för projektorer och fästen till displayer.

 

Sedan företaget grundades i Tyskland 2004 har visunext Group över 800.000 kunder i fler än 25 länder. Exempel på kunder vi levererat till är t.e.x. Global Player, BMW, Bosch, Burger King, Daimler, IKEA och Lufthansa.

 

Projektorshop24 blev i Augusti 2018 till visunext

I augusti 2018 bytte projektorshop24 namn till visunext. Med det nya namnet lägger visunext vikt på fler olika visuella lösningar oavsett produkt Visunext hittar den passande lösningen för just era behov och önskemål.

 

Företagsinformation

Grundades
2003

Huvudkontor
Emsdetten, Tyskland

Övriga kontor
Frankrike, Storbritannien, Nederländerna, Sverige, Spanien, Polen, Italien, Österrike, USA

Anställda
> 150 Anställda*

Kunder
800.000*

Omsättning
80,2 miljoner euro*

Ägare
Matthias Hemesath, Christoph Hertz

VD
Christoph Hertz

Fullmaktsberättigande
Dr. Axel Niclas
31.03.2020*
 

Företagsfilosofi

Grundare och VD Christoph Hertz

Hos oss får ni kvalificerad och personlig rådgivning av utbildade experter. Genom vårt fokus på presentations- och hemmabioteknik har vi kunskap och erfarenhet av olika produkter.

 

Genom nära kontakt med de viktigaste tillverkarna kan vi erbjuda attraktiva priser. Tack vare vårt egna lager har vi möjlighet att snabbt leverera produkter. Vid reklamation strävar vi efter att snabbast möjligt kunna hjälpa till med reparation eller ersättningsdelar. Vi har som mål att skapa långvariga samarbeten och hjälpa till på bästa sätt.