shutterstock_792158590_blue_box-b

Lösningar för företagskunder

Produktpresentation i utställningsmontern med interaktiva skärmar

Presentera helt enkeltdina produkter eller tjänster på en interaktiv display och presentera fördelarna med ditt erbjudande på ett attraktivt sätt! Särskilt i mässmontern kan du nå fler potentiella kunder och övertyga dem snabbare.

Innehåll

Alla skärmar är inte lika lämpliga att använda i en utställningsmonter. Beroende på innehållet måste displayerna ha lämplig form, storlek, upplösning och ljusstyrka . 4K-innehåll på en för liten skärm får till exempel inte den avsedda effekten. Därför är det tillrådligt med ett föregående samråd med en av våra experter!

panorama6_b_v3

Våra styrkor och kompetenser

 • AV-expertis från mer än 15 års professionell B2B-konsultverksamhet
 • Omfattande partnernätverk av etablerade tjänsteleverantörer och tillverkare
 • Utmärkt kundsupport
 • Snabb projekthantering

Lösningar för presentationer i utställningsmontern

Vi erbjuder följande lösningsvarianter för utställningsmontrar av alla storlekar. Vi tar hand om planeringen, valet och hela installationen av utrustningen åt dig.

Interaktive-Displays-381x293

Utställningsmontrar

 • lämpar sig väl för små till stora utställningsmontrar
 • val av olika ljusstyrkor för olika miljöer
 • diskret, platsbesparande integrering i utställningsmontern
 • vid behov interna skyltspelare för fristående användning
 • inga underhållskostnader
 • fri placering i rummet möjlig (valfritt rullstativ)
Ikon glödlampa

Ljusstyrka

Beroende på var skyltfönstret är placerat bör displayen ha en ljusstyrka på 500 cd/m² eller mer. Vid starkare ljusinsläpp rekommenderas 800 cd/m².
Ikonupplösning

Bildupplösning

Full HD (1 920 x 1 080) i 16:9-format eller 4K (3 840 x 2 160) i 16:9-format. Upplösningen bör baseras på skärmens storlek och det visade innehållet.
Flexibilitet för ikoner

Pivotfunktion

För många utställningsmontrar är det viktigt att displayen kan användas vertikalt snarare än horisontellt, till exempel när man visar mode. Titta efter denna funktion när du köper displayen om vertikal installation av displayen önskas.

Våra rekommendationer för skärmar

Experttips:

Om skärmen inte är permanent integrerad i stativet och ofta byter plats, t.ex. för att den används interaktivt, ska du använda ett rullande stativ. Det gör att du enkelt kan flytta skärmen och ändå få ett säkert grepp.
Digital-Signage-Player-373x158

Digital signage-spelare för utställningar och presentationer

 • väl lämpad för små till stora utställningsmontrar
 • Stöder olika innehållsformat
 • diskret, utrymmessnål integrering i displayen
 • vid behov uppspelning via WLAN eller LAN
Ikoner i olika format

Format som stöds

Om du inte är begränsad till ett litet antal format för innehåll, erbjuder högkvalitativa signaliseringsavspelare ett större antal format som stöds.
Ikonupplösning

Bildupplösning

Full HD (1 920 x 1 080) i 16:9-format eller 4K (3 840 x 2 160) i 16:9-format bör stödjas av skyltspelaren för att den ska vara framtidssäkrad för kommande år.
Icon Power

PoE

I många områden är det inte möjligt att ha en separat strömförsörjning för skyltspelaren. Därför är det klokt om den stöder PoE (Power over Ethernet ). På så sätt förses den med ström via LAN-kabeln. Här är det viktigt att tillräckligt med ström matas in i nätverket.

Våra rekommendationer för spelare för digital skyltning

Experttips:

När du skapar innehållet ska du se till att det är optimerat för digital signage-spelaren. På så sätt kan du vara säker på att visningskvaliteten i montern är optimal och att den tilltalar kunderna på ett positivt sätt.
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.