poly-hersteller-header

Poly varumärkesvärld på visunext

Upptäck headset, konferenskameror och många fler produkter från Poly!

Poly är ett välkänt varumärke som erbjuder högkvalitativa kommunikationslösningar och headset. Med ett brett utbud av produkter för företag, utbildning och privat bruk möjliggör Poly förstklassig ljud- och videokommunikation inom olika användningsområden som konferensrum, callcenter och hemmakontor. De avancerade funktionerna och den förstklassiga ljudkvaliteten i Poly-produkterna förbättrar effektiviteten, produktiviteten och samarbetet.

Upptäck världen av premiumkommunikation med Poly nu och upplev förstklassiga ljud- och videolösningar som uppfyller dina individuella krav.

Innehåll

Poly bildades 2019 genom en sammanslagning av Plantronics och Polycom. Plantronics hade varit en välkänd tillverkare av ljudteknik och headset sedan 1961, medan Polycom hade etablerat sig som en pionjär inom videokonferensteknik.

Sammanslagningen av dessa två företag skapade Poly, ett starkt varumärke som specialiserat sig på högkvalitativa lösningar för ljud- och videokommunikation. Med ett brett utbud av produkter erbjuder Poly innovativa tekniker som brusreducering, HD-ljudkvalitet och sömlös integration med olika kommunikationsplattformar. Med Poly kan användarna dra nytta av tydliga och smidiga kommunikationsupplevelser, oavsett om det gäller professionella miljöer, hemmakontor eller mötesrum.

Upptäck det imponerande utbudet av Poly-headset nu

Ikon 3.5mm jack

Anslutningsmöjligheter

Det finns trådbundna, trådlösa och USB-headset från Poly för att tillgodose olika behov. De trådbundna headseten erbjuder en tillförlitlig anslutning och ljudkvalitet, medan de trådlösa headseten ger maximal rörelsefrihet. USB-headseten erbjuder enkel plug-and-play-integration med olika enheter
Icon Headset

Bärkomfort och design

Poly-headseten är ergonomiskt utformade och bekväma för att du ska kunna sitta bekvämt under långa samtal eller möten. De finns i en mängd olika utföranden , inklusive over-ear, on-ear och in-ear för att passa dina personliga preferenser
Icon högtalare

Ljudkvalitet

Poly headset erbjuder utmärkt ljudkvalitet med klart och naturligt ljud. De är utrustade med högkvalitativa mikrofoner och högtalare för att säkerställa exakt röstöverföring och en uppslukande lyssningsupplevelse.
technologie-nobubble

Funktioner och teknik

Beroende på modell erbjuder polyheadset olika funktioner som brusreducering, röststyrning, anslutning till flera enheter och mycket mer. De kan också integreras med dedikerade programvarulösningar och plattformar för att förbättra samarbete och produktivitet.

Poly-videokonferenssystem

Poly-lösningar för en enda arbetsstation (P-serien)

P-serien

Poly P-seriens webbkamerorerbjuder högkvalitativa bilder och enkel integrering i olika applikationer. Med avancerade funktioner som HD-upplösning och automatisk exponeringsjustering möjliggör de tydlig videoinspelning och videokonferenser. Webbkamerorna i P-serien är idealiska för användning på företag, hemmakontor och onlinemöten och ger professionell visuell kommunikation.
Poly Meeting Room Solutions (Studio-serien)

Studio-serien

Webbkamerorna i Poly Studio-serien erbjuder förstklassig videokvalitet och optimerade ljudfunktioner för imponerande kommunikation. Med högupplösta kameror och integrerade mikrofoner möjliggör de tydlig videoinspelning och kristallklart ljud. Webbkamerorna i Studio-serien är idealiska för videokonferenser, hemmakontor, onlineundervisning och livestreaming och ger en professionell och uppslukande kommunikationsupplevelse.
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.